ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστική ιστορία βιασμού ανήλικης κοπέλας από τους γονείς της επί 15 χρόνια

Συγκλονιστική ιστορία βιασμού ανήλικης κοπέλας από τους γονείς της επί 15 χρόνια

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε επί 15 και πλέον χρόνια μια κοπέλα από το Σίδνεϊ, ηλικίας 24 ετών σήμερα, η οποία τελούσε υπό αιχμαλωσία, βασανιζόταν και βιαζόταν από τους ίδιους της τους γονείς.

Όταν το 2011, σε ηλικία 19 ετών τότε, το κορίτσι βρέθηκε σε ψυχιατρικό νοσοκομείο, έτυχε να περάσει χρόνο με έναν νυχτοφύλακα, ο οποίος κέρδισε την εμπιστοσύνη της και άρχισε να της αποσπα κουβέντες που ποτέ δεν είχε εκμυστηρευτεί σε κανεναν. Σοκαρισμένος από αυτά που άκουκε, ο νυχτοφύλακας ειδοποίησε τις Αρχές και το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται. Οι γονείς συνελήφθησαν το 2013, δικάστηκαν και προ ημερών καταδικάστηκαν.

Μέχρι την ηλικία των πέντε ετών, υποτίθεται (γιατί κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει το αντίθετο...) ότι όλα κυλούσαν ομαλά στην οικογένεια. Τότε χρονολογούνται οι αρχικές εφιαλτικές μνήμες της μικρής, καθώς σε αυτή την ηλικία κακοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον πατέρα της, ενώ στα 8 της, η μητέρα της άρχισε να της μαθαίνει πώς να τον ικανοποιεί σεξουαλικά.

Ο βιασμός δεν ήταν αρκετός για να χορτάσει το αρρωστημένο μυαλό του πατέρα, το οποίο απαιτούσε βασανιστήρια. Το κορίτσι έμενε δεμένο μέχρι και για τρεις ημέρες στο κρεβάτι ή κλεισμένο σε πλαστικό κουτί, αναγκαζόταν να τρώει καυτερές πιπεριές, ενώ όταν δεν υπάκουε, έβλεπε ένα αλυσοπρίονο να πλησιάζει επικίνδυνα το κορμί της.

Αν και είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν γίνεται να ξεπεράσεις τέτοια τραύματα, το παρήγορο για την ενήλικη πλέον Αυστραλή είναι ότι για τα επόμενα, πολλά, χρόνια μπορεί να νιώθει ασφαλής. Ο πατέρας καταδικάστηκε σε 48 χρόνια και θα μπορεί να υποβάλει έφεση στα 36, ενώ η μητέρα καταδικάστηκε σε 16 και θα πρέπει να εκτίσει τουλάχιστον 11 από αυτά.

Τόσο αξιολύπητοι ήταν αυτοί οι... «γονείς» που σε όλες τις κατηγορίες δήλωσαν «αθώοι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ