ΚΟΣΜΟΣ

Υπνοβάτης βρέθηκε νεκρός σε ποτάμι-Το παρελθόν του έπαιξε σημαντικό ρόλο...

Υπνοβάτης βρέθηκε νεκρός σε ποτάμι-Το παρελθόν του έπαιξε σημαντικό ρόλο...
BicycleFriends.com

Τραγική κατάληξη είχε για έναν 66χρονο Ουαλό το επεισόδιο υπνοβασίας που υπέστη, καθώς το επόμενο πρωί εντοπίστηκε νεκρός από περιπατητή, στο ποτάμι που βρίσκεται περίπου1,5 χιλιόμετρο από το σπίτι του.

Σύμφωνα με τη Metro, ο Τζον Σάλιβαν, σηκώθηκε από το κρεβάτι του στις 03.00 τα ξημερώματα και εξαφανίστηκε. Η σύζυγός του Ρόουζ αντιλήφθηκε την απουσία του αρκετή ώρα αργότερα, όταν είδε ότι δεν ήταν στο πλευρό της και βγήκε να τον ψάξει καθώς πρόσεξε ότι έλειπαν το κράνος και το ποδήλατό του.

Ο σύντροφός της παρέμεινε άφαντος για κάποιες ώρες, μέχρι που ένας περιπατητής τον βρήκε νεκρό στο ποτάμι, κοντά στο σπίτι του. Ο ιατροδικαστής που τον εξέτασε απεφάνθη ότι αιτία του θανάτου του ήταν ο πνιγμός. Τι είχε αλήθεια συμβεί;

Ο Σάλιβαν υπνοβατούσε αρκετά συχνά. Είχε βρεθεί κι άλλες φορές εκτός σπιτιού, όχι όμως μακριά από αυτό, αλλά στον κήπο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, απομακρύνθηκε καθώς στο μυαλό του «επέστρεψαν» εικόνες από τη ρουτίνα της δουλειάς που έκανε επί μια ολόκληρη 20ετία.

Ο Σάλιβαν εργαζόταν ως ταχυδρόμος. Φορούσε το κράνος του, ανέβαινε στο ποδήλατό του και πήγαινε από σπίτι σε σπίτι μοιράζοντας γράμματα. Αυτή τη φορά, όμως, ούτε γράμματα είχε, ούτε μπορούσε να επιλέξει μονοπάτι...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ