ΚΟΣΜΟΣ

Μετά από πόσο καιρό μπορείτε να φάτε μια πίτσα που περίσσεψε χωρίς να πάθετε τίποτα;

Μετά από πόσο καιρό μπορείτε να φάτε μια πίτσα που περίσσεψε χωρίς να πάθετε τίποτα;

Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας: Είναι βράδυ, έχει αγώνα και παραγγέλνετε πίτσα για να συνοδεύσετε την νίκη της ομάδας σας. Μαζί σας είναι και οι τέσσερις παιδικοί σας φίλοι και τρώτε μέχρι θανάτου. Μετά από είκοσι, τριάντα, σαράντα κομμάτια χορτάσατε και αποφασίζετε για να μην πάει χαμένη να την βάλετε στο ψυγείο.

 

Υπάρχουν στιγμές που μέσα στον ύπνο σας ξυπνάτε γιατί έχετε μικρές λιγούρες και τρέχετε σαν σίφουνας στην κουζίνα για να φάτε την κρύα πίτσα που περίσσεψε.

Αν όμως ο ύπνος είναι βαθύς και δεν ξυπνήσετε πόσο είναι το χρονικό διάστημα πρέπει να περάσει μέχρι να την πετάξετε; Την απάντηση μας δίνει ένας συντάκτης του The Lad Bible.

«Ό,τι έχει περισσέψει, πρέπει να μπαίνουν σε τάπερ, να σκεπάζονται και να μένουν στο ψυγείο, μέχρι δύο ημέρες. Εξαίρεση αποτελούν όλα τα φαγητά που έχουν ρύζι, τα οποία μπορούν να μείνουν στο ψυγεία μέχρι μία ημέρα».

Μπορείτε πάντα να την βάλετε στην κατάψυξη και να την αφήσετε εκεί 90 μέρες, αλλά σίγουρα θα αλλοιωθεί η γεύση της. Προσοχή, άπαξ και βγάλετε από την κατάψυξη το φαγητό και το ξεπαγώσετε πρέπει να το καταναλώσετε μέσα σε 24 ώρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ