ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ 2016: Τέσσερις Ελληνοαμερικανοί επανεκλέγονται στη Βουλή των Αντιπροσώπων

Εκλογές ΗΠΑ 2016: Τέσσερις Ελληνοαμερικανοί επανεκλέγονται στη Βουλή των Αντιπροσώπων
Ο Τζον Σαρμπάνις υποδέχεται στο γραφείο του τον αφροαμερικανό ηθοποιό και συγγραφέα Χιλ Χάρπερ (Hill Harper), στο πλαίσιο της ετήσιας καμπάνιας υποστήριξης των αμερικανών καλλιτεχνών, Arts Advocacy Day 2012, τη 17 Απριλίου 2012, στην Ουάσιγκτον Riccardo Savi/Getty Images for Ovation

Οι Δημοκρατικοί βουλευτές Τζον Σαρμπάνης (John Sarbanes), Ντίνα Τάιτους (Dina Titus), Νίκη Τσόνγκας (Niki Tsongas) και ο Ρεπουμπλικάνος Γκας (Κώστας) Μπιλιράκης (Gus Bilirakis) επανεξελέγησαν στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ.

Αναλυτικότερα, με καταμετρημένο το 100% των ψήφων, η Δημοκρατική βουλευτής Ντίνα Τάιτους επανεξελέγη στην πρώτη εκλογική περιφέρεια της Νεβάδα, με 63% έναντι 28,8% της Μαίρη Πέρι (Mary Perry).

Στην 3η περιφέρεια της Μασαχουσέτης, η Δημοκρατική Νίκη Τσόνγκας επανεξελέγη με 68,67% έναντι 31,32% της Ρεπουμπλικανής Αν Γουάφορντ (Ann Wofford).

Στη 12η περιφέρεια της Φλόριντα, με επίσης καταμετρημένο το 100% των ψήφων, ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής Γκας (Κώστας) Μπιλιράκης επανεκλέγεται με ποσοστό 68,6% έναντι 31,38% του Δημοκρατικού του αντιπάλου Ρόμπερτ Τάγιερ (Robert Thayer).

Στην 3η εκλογική περιφέρεια του Μέριλαντ, με καταμετρημένο το 86% των ψήφων, ο Δημοκρατικός βουλευτής Τζον Σαρμπάνης προηγείται με 62,8% έναντι 34,4% του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου του Μαρκ Πλάστερ (Mark Plaster).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ