ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ 2016: Τι έκανε η Χίλαρι Κλίντον λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Ντόναλντ Τραμπ

Εκλογές ΗΠΑ 2016: Τι έκανε η Χίλαρι Κλίντον λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Ντόναλντ Τραμπ
REUTERS/Brian Snyder

Λίγες ώρες μετά την παραδοχή της ήττας της από τον Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, η Χίλαρι Κλίντον θέλησε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και κάθε τι που είχε σχέση με προεκλογική εκστρατεία, ψηφοφόρους, εκλογές.

Γνωρίζοντας ότι όλοι θα επεδίωκαν να φωτογραφήσουν την υποψήφια των Δημοκρατικών λίγες ώρες μετά τις εκλογές, η Χίλαρι Κλίντον επέλεξε το δάσος στην περιοχή Chappaqua της Νέας Υόρκης, για να κάνει έναν περίπατο και να ηρεμήσει έπειτα από μια μακρά και εξαντλητική προεκλογική εκστρατεία που δεν είχε και το επιθυμητό αποτέλεσμα, με μοναδική παρέα, τον σύζυγό της, Μπιλ και τα σκυλιά τους.

Εκεί, την συνάντησε τυχαία μια νεαρή γυναίκα, η Margot Gerster που έκανε πεζοπορία με την 13 μηνών κόρη της και τον σκύλο της. Η Margot Gerster περπατά καθημερινά το συγκεκριμένο μονοπάτι στο δάσος και η έκπληξή της όταν συνάντησε την παρ’ ολίγον πρώτη γυναίκα Πρόεδρο των ΗΠΑ ήταν μεγάλη.

Η Χίλαρι Κλίντον, με ευγένεια και χαμόγελο δέχθηκε μάλιστα και να φωτογραφηθεί μαζί της, ενώ έμοιαζε ευδιάθετη, παρά το γεγονός ότι είχε μόλις ηττηθεί από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η Margot Gerster μοιράστηκε τη φωτογραφία με την Χίλαρι Κλίντον στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, περιγράφοντας και τη συνάντηση που είχε με το πρώην προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, μη μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Μάλιστα μίλησε για την αναπάντεχη συνάντησή της με τους Κλίντον και στο CNNi, λέγοντας πως η ίδια ερμηνεύει το συγκεκριμένο γεγονός σαν ένα σημάδι ελπίδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ