ΚΟΣΜΟΣ

Αγελάδες εγκλωβίστηκαν σε κατεστραμμένο λιβάδι μετά τον σεισμό στη Νέα Ζηλανδία (vid)

Αγελάδες εγκλωβίστηκαν σε κατεστραμμένο λιβάδι μετά τον σεισμό στη Νέα Ζηλανδία (vid)
Facebook/ IT News

Δύο είναι οι νεκροί από το πέρασμα του «φονικού» σεισμού των 7,8 Ρίχτερ στη Νέα Ζηλανδία. Η χώρα προσπαθεί να συνέλθει ενώ οι μετασεισμοικές δονήσεις είναι εκατοντάδες με αποτέλεσμα οι προσπάθειες των Αρχών να γίνονται ακόμα δυσκολότερες. 

 

Υπάρχουν όμως και οι παράπλευρες απώλειες και οι εικόνες που έρχονται από τα τοπικά Μέσα έχουν αν μη τι άλλο ενδιαφέρον

Δύο αγελάδες έχουν αποκλειστεί πάνω σε ένα κομμάτι λιβαδιού, που έχει επιβιώσει από την καταστροφή, και παραμένουν αποκλεισμένες.

Όλο το λιβάδι έχει καταστραφεί ολοσχερώς και απομένει σώο μόνο το σημείο που οι καημένες αγελάδες βρίσκονταν για να βοσκήσουν.

Το βίντεο δόθηκε στην δημοσιότητα από το IT News και είναι άγνωστο αν τα ζώα θα σωθούν, καθώς ο μόνος τρόπος για να φύγουν από το σημείο, που παραμένουν εγκλωβισμένες, είναι να τους μεταφέρει ελικόπτερο.

Να υπενθυμίσουμε πως ο σεισμός χτύπησε την χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής και έχουν καταγραφεί δύο θύματα στην πόλη Καϊκούρα. Των 7.8 Ρίχτερ ακολούθησε προειδοποίηση για τσουνάμι, όμως μόνο μερικά κύματα έφτασαν στις ακτές.

Οι καταστροφές ωστόσο είναι ιδιαίτερα εκτεταμένες και ο πρωθυπουργός της χώρας εκτιμά ότι θα χρειαστούν περί τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια για να επιδιορθωθούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ