ΚΟΣΜΟΣ

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους γιατί... βούλωσαν οι τουαλέτες του

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους γιατί... βούλωσαν οι τουαλέτες του
Twitter/@KhalidRafiq133

Σε αναγκαστική προσγείωση υποχρεώθηκε Boeing 777 των Pakistan International Airlines, όταν το πλήρωμα ανακάλυψε πως είχαν μπλοκάρει... οι τουαλέτες του αεροσκάφους.

Η πτήση είχε ξεκινήσει το Σάββατο από το Τορόντο και είχε προορισμό το Πακιστάν, όταν το μεγάλο πρόβλημα ανακαλύφθηκε κάπου πάνω από την Βόρεια Θάλασσα.

Ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρίας, Ντάνιαλ Γκιλάνι, είπε πως κάτι είχαν πετάξει μέσα στην τουαλέτα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει και στην συνέχεια να προκαλέσει πρόβλημα σε όλο το σύστημα του αεροσκάφους.

Σύμφωνα με την Manchester Evening News, που μετέδωσε τις δηλώσεις του εκπροσώπου, η πτήση προσγειώθηκε αναγκαστικά στο Μάντσεστερ.

«Η πτήση PK-798 Τορόντο – Λαχόρη μετακινήθηκε προς το Μάντσεστερ καθώς οι τουαλέτες της βούλωσαν λόγω κάποιου αντικειμένου που πέταξε επιβάτης. Καθώς όλες οι τουαλέτες συνδέονται μεταξύ τους με κοινό σύστημα, βούλωσαν και οι άλλες».

toilet

(Twitter: @NZStuffTravel)

«Με στόχο την άνεση των επιβατών, η πτήση μεταφέρθηκε στο Μάντσεστερ, όπου οι τουαλέτες θα διορθωθούν πριν η πτήση να ξεκινήσει πάλι το ταξίδι της. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία των επιβατών μας», είπε ο κ. Γκιλάνι.

Στην δήλωσή του τόνισε ακόμη πως οι επιβάτες πρέπει να διαβάζουν προσεκτικά τις οδηγίες που υπάρχουν στις τουαλέτες του αεροσκάφους.

Το αεροπλάνο έμεινε στο Μάντσεστερ για συνολικά πέντε ώρες πριν ξεβουλώσουν όλοι οι σωλήνες και επιδιορθωθεί η ζημιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ