ΚΟΣΜΟΣ

Ρώσος χορευτής πέθανε από ανακοπή καρδιάς επί σκηνής (Vid)

Ρώσος χορευτής πέθανε από ανακοπή καρδιάς επί σκηνής (Vid)
Youtube

Ρώσος χορευτής καταρρέει και πεθαίνει επί σκηνής την ίδια ώρα που το ανυποψίαστο κοινό δεν σταματά να γελά και να χειροκροτά θεωρώντας ότι όλα είναι μέρος του σόου.

Ο λόγος για τον 48χρονο R. Khusainov ο οποίος χόρευε πλαισιώνοντας το κονσέρτο Mother's Day στην πόλη Urus-Martan στην Τσετσενία.

Το βίντεο τριάντα περίπου δευτερολέπτων που καταγράφηκε από κινητό τηλέφωνο κάποιου θεατή που παρακολουθούσε την παράσταση, βλέπουμε τον άτυχο άνδρα να καταρρέει την ώρα που χόρευε τον παραδοσιακό χορό lezginka.

Ο 48χρονος χόρευε το τραγούδι της Τσετσενίας το οποίο ερμήνευε η τραγουδίστρια Liza Akhmatova όταν ξαφνικά φάνηκε να χάνει την ισορροπία του και να πέφτει.

Η Akhmatova συνέχισε να τραγουδά και να χορεύει και το κοινό εξακολουθούσε να ζητωκραυγάζει παρ’ ότι ο Khusainov ήταν στο πάτωμα.

Φάνηκε σαν η τραγουδίστρια να μην είχε καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί καθώς ζητούσε από το κοινό να χειροκροτήσει ξανά τον κ. Khusainov προκειμένου να σηκωθεί.

Στο σημείο έσπευσαν γιατροί αλλά ο χορευτής είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή επί σκηνής. Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση ο χορευτής είχε στο ιστορικό του μία καρδιακή νόσο και πέθανε από καρδιακή ανακοπή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ