ΚΟΣΜΟΣ

Τα παιχνίδια του Πούτιν με τον σκύλο του στο Κρεμλίνο (pics)

Τα παιχνίδια του Πούτιν με τον σκύλο του στο Κρεμλίνο (pics)
Sputnik/Kremlin/Alexei Druzhinin via REUTERS

Μία από τις γνωστές αδυναμίες του Βλαντιμίρ Πούτιν είναι τα σκυλιά.

Ο Ρώσος πρόεδρος πριν από σημαντικά δείπνα ή συναντήσεις φροντίζει να παίζει με τα σκυλιά του στο Κρεμλίνο και να χαλαρώνει. Μία από αυτές τις στιγμές ήταν και η σημερινή.

Πριν από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιαπωνική εφημερίδα Yomiuri και το τηλεοπτικό δίκτυο Nippon TV, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να παίζει με ένα πανέμορφο Ακίτα, σε μία από τις αίθουσες του Κρεμλίνο. Σύμφωνα με το Reuters, το όνομα του σκύλου είναι Yume.

Το Λαμπραντόρ που τρόμαξε την Μέρκελ

Και αφού μιλάμε για τα σκυλιά του Ρώσου προέδρου, ευκαιρία είναι να θυμηθούμε το... καψώνι που είχε κάνει στην Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, όταν έφερε τον κατοικίδιο σκύλο του, ένα Λαμπραντόρ, κατά τη διάρκεια κοινής τους συνέντευξη στο Σότσι, εννέα χρόνια πριν.

merkel putin dog 1 exlarge 169

(Πηγή: Getty Images)

Η Μέρκελ, έχει μιλήσει επανειλημμένα για τον τρόμο που την διακατέχει για τα σκυλιά, από τότε που της επιτέθηκε ένα το 1995. Στη συνάντηση των δύο ηγετών ο φακός την φωτογράφησε ελαφρώς ενοχλημένη και ενδεχομένως τρομοκρατημένη, όταν ο Πούτιν έφερε το μεγάλο μαύρο Λαμπραντόρ του, που ονομάζεται Κόνι, στην καλοκαιρινή κατοικία του στο Σότσι. O Ρώσος ηγέτης φάνηκε να γελάει πονηρά καθώς παρακολουθούσε το κατοικίδιό του να πλησιάζει την καλεσμένη του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ