ΚΟΣΜΟΣ

Σκύλος κάλεσε την πυροσβεστική πριν τελικά σώσει ο ίδιος την ιδιοκτήτριά του (pic)

Σκύλος κάλεσε την πυροσβεστική πριν τελικά σώσει ο ίδιος την ιδιοκτήτριά του (pic)
Facebook / Red Paw Emergency Relief Team

Όχι, προφανώς, ότι αμφέβαλε κανείς ότι οι σκύλοι και δη οι σκύλοι-οδηγοί είναι πανέξυπνα ζώα, αλλά η Γιολάντα το έχει.. τερματίσει στην εξυπνάδα.

Προ ημερών έσωσε την 60χρονη, τυφλή ιδιοκτήτριά της όχι για πρώτη, ούτε για δεύτερη, αλλά για τρίτη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτή τη φορά, το σπίτι τους τυλίχθηκε στις φλόγες. Η Γιολάντα κάλεσε αμέσως την πυροσβεστική από το τηλέφωνο που είναι ενσωματωμένο στο σώμα της, αλλά... ποιος περιμένει τους πυροσβέστες... Πήρε την πρωτοβουλία και έβγαλε μόνη της την ιδιοκτήτριά της από το σπίτι για να μην ταλαιπωρεί και τους ανθρώπους.

Σύμφωνα με την Metro, πριν από λίγο καιρό η τυφλή κυρία από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ είχε γλιστρήσει, πέσει, χτυπήσει και μείνει αναίσθητη, ωστόσο τότε η Γιολάντα είχε καλέσει με το ίδιο τηλέφωνο την αστυνομία. Το 2013, τέλος, δύο διαρρήκτες είχαν επιχειρήσει να μπουν στο σπίτι. Η μικρή τους έδιωξε από το σπίτι. Όταν, δε, η 60χρονη κυρία κάλεσε την αστυνομία, της είπαν ότι δύο όργανα της τάξης βρίσκονται ήδη καθ' όδον. Είχε ήδη προλάβει να ειδοποιήσει, ποιος άλλος... η Γιολάντα.

yol2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ