ΚΟΣΜΟΣ

Έγκυος σερβιτόρα έλαβε φιλοδώρημα... 900 δολαρίων (vid)

Έγκυος σερβιτόρα έλαβε φιλοδώρημα... 900 δολαρίων (vid)
CNNi

Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο έλαβε μια έγκυος σερβιτόρα από το Φοίνιξ. Πελάτισσα του καταστήματος στο οποίο εργάζεται της άφησε φιλοδώρημα 900 δολαρίων προκειμένου να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες της.

«Ακούς να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, αλλά ποτέ δεν περιμένεις να γίνεις ο αποδέκτης», είπε η χαρούμενη Σάρα Κλαρ σε συνεργάτη του CNNi, το κανάλι KHPO στο Φοίνιξ.

Η Σάρα είναι έγκυος στον ένατο μήνα και αναμένεται να γεννήσει στις 8 Ιανουαρίου. Μετά την γέννα θα πάρει άδεια άνευ αποδοχών, τα έξοδα του μωρού θα είναι πολλά και, δυστυχώς για την οικογένεια, ο αρραβωνιαστικός της δεν θα μπορεί να εργαστεί για κάποιο διάστημα λόγω εγχείρησης στο γόνατο.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα στην αρχή γιατί το ποσό ήταν μεγάλο», είπε. «Εννιακόσια δολάρια είναι πολλά χρήματα. Μου πήρε λίγη ώρα να το συνειδητοποιήσω και μόλις το έκανα έκλαψα για λίγο».

tip

(Fox 31 Denver)

Η Σάρα είπε ότι η πολύ γενναιόδωρη κυρία που της άφησε το φιλοδώρημα είναι επίσης έγκυος και οι δυο τους είχαν μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

«Δεν ξέρω αν καταλαβαίνει πόσο πολύ θα μας βοηθήσει αυτή την περίοδο». «Εγώ θα είμαι με άδεια εγκυμοσύνης και εκείνος δεν θα μπορεί να δουλέψει, δεν θα έχουμε κανένα εισόδημα. Αυτό θα μας βοηθήσει πολύ με το ενοίκιο και τους άλλους λογαριασμούς».

Πέρα από το φιλοδώρημα η ευγενική κυρία άφησε στην Σάρα και ένα σημείωμα.

«Αυτά είναι χρήματα του Θεού. Μας το έδωσες εμάς για να το δώσουμε σε σένα. Ο Θεός να σε ευλογεί».

A pregnant restaurant server gets a $900 tip

By Doug Criss, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ