ΚΟΣΜΟΣ

Σκύλος κουλουριάστηκε δίπλα στη φίλη του για να την κρατήσει στη ζωή (vid)

Σκύλος κουλουριάστηκε δίπλα στη φίλη του για να την κρατήσει στη ζωή (vid)
Youtube

Συγκίνηση προκαλεί μια ιστορία φιλίας και αγάπης από την πόλη Uzhgorod της Ουκρανία. Ένας σκύλος, πέρασε δύο ημέρες προστατεύοντας την τραυματισμένη φίλη του που δεν μπορούσε να απομακρυνθεί από τις χιονισμένες γραμμές του τρένου.

Η Lucy, όπως την ονόμασαν, φαίνεται πως είχε τραυματιστεί από τρένο και δεν μπορούσε να κινηθεί, οπότε το αρσενικό έμεινε εκεί για δύο μέρες, ζεσταίνοντάς την και προστατεύοντάς την από τα τρένα που περνούσαν, κρατώντας την χαμηλά με το βάρος του, ενώ περνούσαν.

O Denis Malafeyev βρήκε τη Lucy και τον Panda και κατέγραψε τη στιγμή που το τρένο περνούσε από πάνω τους. Ακόμα και μετά τη διάσωσή τους παρέμειναν το ένα δίπλα στο άλλο, μέσα στο αυτοκίνητο που τα μετέφερε στον κτηνίατρο.


Σύμφωνα με τον Malafeyev, είναι άγνωστο εάν το σκυλί τραυματίστηκε από διερχόμενο τρένο. «Είναι πολύ συγκινητική η ιστορία τους. Με ειδοποίησε ένας φίλος πως δύο σκυλιά ήταν στις ράγες του τρένου επί δύο μέρες κοντά στο χωριό Tseglovka. Όταν φτάσαμε είδα πως το ένα από τα δύο δεν μπορούσε να κινηθεί, ήταν τραυματισμένο. Αλλά το αρσενικό την προστάτευε, μας γάβγιζε να μην πλησιάσουμε. Τότε είδα ένα τρένο να καταφτάνει και τρομοκρατήθηκα. Μόλις το άκουσε το αρσενικό σκυλί, πήγε κοντά στο θηλυκό και ξάπλωσε δίπλα της. Έσκυψαν και τα δύο και το τρένο πέρασε από πάνω τους. Αυτό το έκαναν επί δύο μέρες, το αρσενικό κρατούσε το θηλυκό ζεστό. Δεν ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω, ένστικτο, αγάπη, φιλία, αφοσίωση;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ