ΚΟΣΜΟΣ

Η αποκάλυψη για το θάνατο του George Michael (Pics)

Η αποκάλυψη για το θάνατο του George Michael (Pics)
REUTERS/Tobias Schwarz/File Photo

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έκανε ο τελευταίος σύντροφος του George Michael. Ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε ότι ο διάσημος τραγουδιστής αυτοκτόνησε την ημέρα των Χριστουγέννων στο σπίτι του στο Oxforfshire.

Ο George Michael - του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου - βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του από τον Fadi Fawaz.

Μέσα από σειρά tweets, τα οποία ωστόσο στη συνέχεια διέγραψε, άφησε να εννοηθεί πως ίσως ο τραγουδιστής να αυτοκτόνησε.

Capture2

«Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο φίλος του George αλλά ήμουν σε σχέση μαζί του μέχρι που τον βρήκα νεκρό στο κρεββάτι. Το μόνο πράγμα που ήθελε ο George ήταν να πεθάνει. Προσπάθησε πολλές φορές να αυτοκτονήσει. Και τελικά τα κατάφερε. Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλο και ήμασταν μαζί σχεδόν 24 ώρες την ημέρα» έγραψε ο Fadi Fawaz, αφήνοντας σαφέστατες υπόνοιες ότι ο θάνατος του George Michael ήταν αυτοκτονία.
Λίγες ώρες μετά τα tweets, ο Fawaz κατέβασε τις αναρτήσεις του και "έκλεισε" τον λογαριασμό του στο twitter.

Πριν ανεβάσει αυτά τα μηνύματα, είχε κάνει άλλο ένα tweet: μια φωτογραφία με ένα υψωμένο μεσαίο δάχτυλο γεμάτο γκλιτερ και το μήνυμα «σε μισώ 2016 από τα βάθη της καρδιάς μου».

Capture1

Φίλος του τραγουδιστή (ίσως αυτός στον οποίο αναφέρθηκε στο tweet του) δήλωσε στη Daily Star πως «μας ενημέρωσαν πως η αστυνομία θα αναζητήσει τον Fadi αυτή την εβδομάδα για να του μιλήσει είτε στο σπίτι του είτε στο αστυνομικό τμήμα του Pangbourne.

«Του έδωσαν λίγες μέρες να θρηνήσει για την απώλειά του αλλά τώρα θέλουμε να μάθουμε τι και αν έπαιξαν ρόλο τα ναρκωτικά στο θάνατο του George, όσο οι συνθήκες είναι "φρέσκιες" στο μυαλό του Fadi. Υπάρχουν σοβαρές υποψίες ότι πρόκειται για θάνατο που σχετίζεται με τα ναρκωτικά οπότε οι αστυνομικοί θέλουν να εξακριβώσουν ποιος προμήθευε ναρκωτικά τον George», κατέληξε.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον Fawaz, που υπήρξε ο τελευταίος σύντροφος του George Michael, ο τραγουδιστής είχε δώσει εκατομμύρια λίρες σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς για την καταπολέμηση του καρκίνου και του AIDS, όμως, κρατούσε κρυφή απ’ την ΜΜΕ την φιλανθρωπική του δράση.

Διαβάστε επίσης:

Τζορτζ Μάικλ: Ο εμβληματικός καλλιτέχνης σε 10 φωτογραφικά καρέ

Όταν ο Τζορτζ Μάικλ κράτησε την γαλανόλευκη και μίλησε ελληνικά

Το «αντίο» της showbiz στον Τζορτζ Μάικλ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ