ΚΟΣΜΟΣ

Κωνσταντινούπολη: Νέος συναγερμός μετά από πυροβολισμούς σε εστιατόριο

Κωνσταντινούπολη: Νέος συναγερμός μετά από πυροβολισμούς σε εστιατόριο
CNN Turk

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κωνσταντινούπολη μετά από πυροβολισμούς σε εστιατόριο, λίγα μόλις 24ωρα μετά τη φονική επίθεση στο club Reina, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς που στοίχισε τη ζωή σε 39 ανθρώπους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Turk, τρία άτομα έχουν τραυματιστεί μέχρι στιγμής από ένοπλο ή ενόπλους που φαίνεται να πυροβόλησαν μέσα από ένα άσπρο αυτοκίνητο.

Τραυματίες είναι ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Osman Yilmaz και δύο υπάλληλοι Πανεπιστημίου, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το εστιατόριο.

ISTANBUL3

Πηγή: CNN Turk

ISTANBUL2

Πηγή: CNN Turk

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τη συγκεκριμένη επίθεση, με τις αστυνομικές αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Ωστόσο, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα το ενδεχόμενο να πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια δεν είναι ιδιαίτερα πιθανό και οι περισσότεροι αναφέρουν πως ίσως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

ISTANBUL4

Πηγή: CNN Turk

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως το νέο αυτό περιστατικό βίας συμβαίνει στην Κωνσταντινούπολη, η οποία μετά το μακελειό της Πρωτοχρονιάς είναι μία πολύ αστυνομοκρατούμενη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ