ΚΟΣΜΟΣ

Διέρρευσε στο διαδίκτυο το τελευταίο επεισόδιο του Sherlock πριν προβληθεί

Διέρρευσε στο διαδίκτυο το τελευταίο επεισόδιο του Sherlock πριν προβληθεί

Διέρρευσε στο διαδίκτυο πριν καν προβληθεί από την τηλεόραση του BBC, το πολυαναμενόμενο τελευταίο επεισόδιο της βρετανικής σειράς Sherlock.

 

Όπως αναφέρει η Mirror, το "The Final Problem" αναμένεται να είναι το τελευταίο της τέταρτης σεζόν και ίσως το τελευταίο για τη σειρά. Παρόλα αυτά και ενώ στον προγραμματισμό του βρετανικού καναλιού, αυτό θα προβαλλόταν το βράδυ της Κυριακής, το επεισόδιο βρίσκεται ήδη στο διαδίκτυο.

Μέσω του επίσημου λογαριασμού της σειράς στο twitter παραδέχονται ότι το series finale βρίσκεται διαθέσιμο online αλλά καλούν τους φανατικούς να μην το κατεβάσουν και να περιμένουν λίγες ώρες μέχρι το βράδυ που είναι προγραμματισμένη η προβολή του.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς της σειράς είναι η τελευταία εμφάνιση του Benedict Cumberbatch στο ρόλο του δαιμόνιου Βρετανού ερευνητή.

"Αν δεν επιστρέψουμε ποτέ, ένα πράγμα έχω να πω, το αφεντικό και το δικό μου νούμερο ένα είναι το πρόσωπο που παντρεύτηκα" σημείωσε Steven Moffat φουντώνοντας τις φήμες πως δεν θα δούμε άλλο από τη δημοφιλή σειρά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ