ΚΟΣΜΟΣ

Η νέα θεωρία συνομωσίας θέλει τη NASA να κρύβει την εξωγήινη ύπαρξη (vid)

Η νέα θεωρία συνομωσίας θέλει τη NASA να κρύβει την εξωγήινη ύπαρξη (vid)
Reuters/Mike Blake

Οι αστροναύτες της NASA κρύβουν στοιχεία για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής; Ναι, σύμφωνα με ένα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο τα τελευταία 24ωρα, και προσπαθεί να πείσει τους λάτρεις των θεωριών συνομωσίας πως υπάρχουν UFO εκεί έξω.

Οι «κυνηγοί εξωγήινων» Secure 10, έχουν ανεβάσει ένα βίντεο στο YouTube, το οποίο δείχνει, όπως ισχυρίζονται έναν αστροναύτη του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, να τραβά σε βίντεο την θέα της Γης από το διάστημα. Όμως ξαφνικά, στο πλάνο εμφανίζεται –αχνοφαίνεται- ένα «μυστηριώδες» φως το οποίο κινείται. Είναι αστέρι; Είναι πλανήτης; Είναι photoshop; Είναι... τίποτα; Απάντηση πάντως (ακριβής) δεν υπάρχει.

Το συγκλονιστικό όμως, σύμφωνα με την Daily Mail είναι πως όταν υποθετικά ο αστροναύτης αντιλαμβάνεται πως το αντικείμενο εμφανίζεται στην κάμερα, βάζει μπροστά το χέρι του και να το καλύπτει! Η κίνηση αυτή για την ομάδα Secure 10 είναι απόδειξη πως υπάρχουν εξωγήινοι και μάλιστα, η NASA μας λέει ψέματα, προσπαθώντας να αποκρύψει την αλήθεια από την ανθρωπότητα...

Την ώρα που πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι «επιτέλους» υπάρχει ένα ντοκουμέντο που δείχνει ότι τα πράσινα-γκρι-πολύποδα-με πολλά μάτια πλάσματα που κατέχουν υπέρ-διαστημική τεχνολογία και κάνουν συχνά επισκέψεις με τους δίσκους τους σε χωράφια του Τέξας, εκπρόσωπος της NASA έχει εξηγήσει στο παρελθόν πως:

Οι αντανακλάσεις από τα παράθυρα του διαστημοπλοίου συχνά αποτυπώνουν στην κάμερα σκιές ή φώτα από το εσωτερικό του χώρου, σε φωτογραφίες και βίντεο. Είναι ένα συχνό φαινόμενο.

Secure 10 VS NASA. Ποιος λέει άραγε την αλήθεια;

Δείτε το βίντεο και αποφασίστε:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ