ΚΟΣΜΟΣ

Μετέφερε με καρότσια 300.000 κέρματα για να πληρώσει το χρέος του (vid)

Μετέφερε με καρότσια 300.000 κέρματα για να πληρώσει το χρέος του (vid)
Youtube

Κάποιοι πληρώνουν το χρέος τους με κάρτα και κάποιοι άλλοι με μετρητά. Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας όμως, επέλεξε να πληρώσει το τέλος ταξινόμησης των δυο αυτοκινήτων του δίνοντας στην εφορία τριακόσιες χιλιάδες δολάρια σε κέρματα του ενός σεντ.

 

Ο λόγος για τον Nick Stafford, από το Cedal Bluff της Βιρτζίνια ο οποίος εκτός του χρέους που είχε, πλήρωσε άλλα 440 δολάρια, σε 11 άτομα για να τον βοηθήσουν να σπάσει τα μασούρια με τα κέρματα. Επιπλέον, πλήρωσε 165 δολάρια για τις τρεις μηνύσεις που έκανε, οπότε το σύνολο ανέβηκε στα 1.005 δολάρια. Τέλος για την μεταφορά των κερμάτων αγόρασε πέντε καροτσάκια τα οποία του κόστισαν 400 δολάρια.

Αυτό που τον ανάγκασε να φτάσει σε αυτό το σημείο ήταν άρνηση του Υπουργείου Συγκοινωνιών να του δώσει σαφή απάντηση το για το που έπρεπε να δηλώσει τα δυο αυτοκίνητα, ενώ δεν του έδιναν και τον τηλεφωνικό αριθμό που ζητούσε.

Ο Stafford δεν το έβαλε κάτω και έκανε επίσημη αίτηση σύμφωνα με το νόμο για την ελευθερία της πληροφόρησης των ΗΠΑ και του έδωσαν τον αριθμό του τηλεφώνου.

Αφού του αρνήθηκαν άλλους εννέα αριθμούς κατέθεσε τρεις μηνύσεις και αποφάσισε να πληρώσει το τέλος ταξινόμησης σε κέρματα για να τους εκδικηθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ