ΚΟΣΜΟΣ

Δίχρονος μπόμπιρας σκαρφαλώνει σε ό,τι βρει και γίνεται viral (pic&vid)

Δίχρονος μπόμπιρας σκαρφαλώνει σε ό,τι βρει και γίνεται viral (pic&vid)
Youtube/CreativeTricks

Ένα παιδί δύο ετών έχει γίνει το απόλυτο viral του διαδικτύου με τις εντυπωσιακές ικανότητες του στο... σκαρφάλωμα.

Ο Leo Westlake «δραπέτευσε» από την διπλή σιδερένια πόρτα, που έβαλε η μαμά του ώστε να μην φεύγει από δωμάτιο, με μοναδική ευκολία.

Η μητέρα του, Alice Grey, είδε πως το μωρό προσπαθούσε να βγει και αμέσως άρπαξε την κάμερά της. Ο Leo με παροιμιώδη για το μέγεθος του άνεση πιάστηκε από τα κάγκελα και πολύ γρήγορα έφτασε σε ύψη που... κόβουν την ανάσα – αναλογιζομένου πάντα πως είναι μόλις 2 ετών.

Η 23χρονη μητέρα είδε τον Leo να σκαρφαλώνει μέχρι την κορυφή και στη συνέχεια να περνά απλά και εύκολα από την άλλη πλευρά και να κατεβαίνει μέχρι το έδαφος.

Το «μαϊμουδάκι» της, όπως λέει το παιδάκι, έχει ταλέντο στο σκαρφάλωμα και προσπαθεί να δραπετεύσει μέχρι και από την ειδική καρέκλα που τον τοποθετούν για να φάει.

alicegray1

(Η Grey με τα δύο παιδιά της/cornwalllive)

«Είναι τρελό, είναι σαν μικρό μαϊμουδάκι», είπε η Grey μιλώντας στο Cornwall Live. «Το κάνει από όταν ήταν 9 μηνών που ξεκίνησε να περπατάει».

«Είναι δύσκολη δουλειά – το να τον προσέχεις. Δεν υπάρχει στιγμή ηρεμίας μέχρι να πέσει για ύπνο».

«Νόμιζα πως θα φοβόταν πολύ». «Αλλά δεν φοβήθηκε, απλά το έκανε. Δεν έχει πέσει ποτέ. Το μόνο που κάνει είναι να σκαρφαλώνει. Ακόμη και όταν ήταν τεσσάρων μηνών μπορούσε να σηκώνει πράγματα. Είναι πολύ δυνατός. Γέννησα ένα σούπερ-μωρό», λέει ακόμη.

«Είναι αποστολή το να τον κρατήσεις στο δωμάτιό του. Απλά δεν του αρέσει να κοιμάται, του αρέσουν οι αποδράσεις. Έχουμε να κάνουμε με έναν μικρό Χουντίνι».

Η 23χρονη λέει πως το παιδί μοιάζει με τον πατέρα του, που είναι επίσης πολύ δραστήριος, αλλά και την 7χρονη αδελφή του Olivia Gray.

«Αναγκαστήκαμε να καρφώσουμε το παράθυρο του δωματίου γιατί σκαρφαλώνει και ανοίγει τα παράθυρα. Ξεκλειδώνει μέχρι και την πόρτα και βγαίνει».

«Έχει τρομερό χαρακτήρα. Είναι το πιο αστείο μωρό που έχω γνωρίσει ποτέ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ