ΚΟΣΜΟΣ

Επιχείρηση διάσωσης για γέλια: Ελικόπτερο και λιμενικοί τον έψαχναν, ενώ αυτός έπινε μπύρες

Επιχείρηση διάσωσης για γέλια: Ελικόπτερο και λιμενικοί τον έψαχναν, ενώ αυτός έπινε μπύρες

Ένας άνδρας περπατούσε στις εκβολές του ποταμού Dwyryd στην Ουαλία και ξαφνικά εξαφανίστηκε. Ο καιρός ήταν πολύ κακός και αμέσως οι πάντες κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό του.

 

Μια ομάδα τεσσάρων ακτοφυλάκων μαζί με μια δεύτερη ομάδα με σωσίβιες λέμβους και ένα ελικόπτερο άρχισαν να χτενίζουν το ποτάμι κοντά στο Porthmadog.

Είχαν περάσει δυο ώρες και οι διασώστες δεν τον είχαν εντοπίσει με αποτέλεσμα όλοι να σκέφτονται το χειρότερο σενάριο.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία ξεκίνησε να τον ψάχνει στην στεριά, ωστόσο και εκεί ο άνδρας ήταν άφαντος. Είχε βραδιάσει και οι περισσότεροι θεωρούσαν ότι ο εξαφανισμένος άνδρας είχε σκοτωθεί.

«Στείλαμε δύο σωσίβιες λέμβους, συνεργεία της ακτοφυλακής, ένα ελικόπτερο, όλη την πόλη την χτένιζαν άνδρες της αστυνομίας με φακούς και σκυλιά. Ρίχναμε ακόμα και φωτοβολίδες στον ουρανό! Έως και ο αρχηγός του λιμενικού επέβλεπε προσωπικά τις έρευνες και ο "αγνοούμενος" απλά έπινε μπίρες σαν να μην είχε συμβεί τίποτα», δήλωσε στην Daily Post άνδρας της ακτοφυλακής.

Ένα πλήρωμα περιπολικού δέχθηκε μια κλήση στις 8 το βράδυ για να μεταβεί σε μια παμπ όπου σύμφωνα με κάποιον αυτόπτη μάρτυρα, ένας από τους θαμώνες έμοιαζε αρκετά με τον άνθρωπο που αναζητούσε το λιμενικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ