ΚΟΣΜΟΣ

Η «θυσία» της μάνας: Ντύθηκε άντρας για να συνοδεύσει τον γιο της σε σχολική γιορτή (pics)

Η «θυσία» της μάνας: Ντύθηκε άντρας για να συνοδεύσει τον γιο της σε σχολική γιορτή (pics)
Facebook/Whitney Kittrell

Ένα πρωί έβαλε τα καλύτερα αντρικά της ρούχα, έβαψε στο πρόσωπο της ψεύτικες τρίχες και πήγε στη σχολική γιορτή παιδιών-μπαμπάδων του γιού της. Η Whitney Kittrell θυσίασε για μερικές ώρες τις μπούκλες της για να κάνει ευτυχισμένο το αγόρι της.

Σε ποστ στο facebook η νεαρή μητέρα εξήγησε όλη την ιστορία. Ο γιός της πηγαίνει στο νηπιαγωγείο και της ζήτησε να πάει μαζί του στην σχολική γιορτή που γινόταν για τους πατεράδες και τα παιδιά τους.

Εκείνη του πρότεινε να πάει με τον παππού του, αλλά μικρός αρνήθηκε και ήθελε εκείνη γιατί πολύ απλά «ήταν μητέρα και πατέρας». Η νεαρή μητέρα μεγαλώνει μόνη της τον μικρό εδώ και τρία χρόνια, όπως είπε.

Ένα πρωινό Τετάρτης λοιπόν η Whitney έβαλε ένα αέρινο μπλουζάκι, φόρμα, ένα καπέλο, ζωγράφισε και μερικές τρίχες στο πρόσωπό της και συνόδευσε τον γιό της.

«Όταν έμεινα μόνη μου πριν από 3 χρόνια υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως θα κάνω ότι μπορούσα, ακόμη και αν αυτό σήμαινε πως θα βγω από την βολή μου για να δώσω στον γιό μου μια ‘φυσιολογική’ ζωή και τις ίδιες εμπειρίες με τα άλλα παιδιά», γράφει η μητέρα στο Facebook.

«Έχουμε καταφέρει πολλά. Ταξίδια μόνοι μας, έμαθα τον γιο μου αθλήματα, να σκοτώνει ζωύφια με ελάχιστες κραυγές, αμέτρητες αναμνήσεις και μια φυσιολογική ζωή. Αλλά όταν ο γιός μου ήρθε σπίτι με ένα χαρτί που έλεγε ότι διοργανώνουν μια εκδήλωση με 'μπαμπάδες και ντόνατ’, πόνεσε η καρδιά μου».

«Κάθισα μαζί του και του πρότεινα αν θέλει να ζητήσει από τον παππού του να πάνε μαζί. Απλά γέλασε και είπε ‘όχι. Θέλω να έρθεις εσύ. Εσύ είσαι η μαμά και ο μπαμπάς μου’», λέει ακόμη και συμπληρώνει:

«Το πρωί λοιπόν μάζεψα τα καλύτερα ρούχα μπαμπά που είχα, ζωγράφισα μερικές τρίχες στο πρόσωπο και πήγα για πρωινό με τον γλυκό γιό μου. Ντρεπόμουν τόσο πολύ, αλλά δεν μπόρεσα να μην γελάσω όταν με σύστησε στους μικρούς του φίλους λέγοντας ‘αυτή είναι η μαμά μου... είναι και μπαμπάς μου γιαυτό την έφερα’».

«Όταν έφευγα, έτρεξε πίσω μου, με αγκάλιασε σφιχτά και μου είπε στο αυτί ‘μαμά... ξέρω ότι θα είσαι πάντα κοντά μου και θα κάνεις τα πάντα για μένα. Σε ευχαριστώ. Σε αγαπάω», με φίλησε στο μάγουλο και έφυγε. Ελπίζω να θυμάται αυτή τη μέρα γιατί εγώ δεν θα την ξεχάσω ποτέ, ούτε τα γλυκά του λόγια».

Το ποστ της έχει περισσότερα από 100.000 share στο facebook και χιλιάδες εγκωμιαστικά σχόλια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ