ΚΟΣΜΟΣ

Σύζυγος δώρισε κατά λάθος πουκάμισο με 8000 δολάρια στην τσέπη

Σύζυγος δώρισε κατά λάθος πουκάμισο με 8000 δολάρια στην τσέπη
Staff Photographer / OC Registe

Ο Bob Hoffmann είχε καταφέρει να μαζέψει 8.000 δολάρια από τις οικονομίες του. Σκοπός του ήταν να χρησιμοποιήσει αυτά τα χρήματα για να κάνει έκπληξη στη γυναίκα του πηγαίνοντας διακοπές μαζί της στην Ιταλία.

 

Τα χρήματα ήταν καλά κρυμμένα στην τσέπη ενός παλιού πουκαμίσου το οποίο ήταν κρεμασμένο στη ντουλάπα του ζευγαριού στο σπίτι τους στην Placentia της Καλιφόρνια.

Η σύζυγός του, Linda Hoffmann αποφάσισε μια μέρα να δώσει ορισμένα ρούχα τους σε έναν τοπικό έρανο.

Ο Bob είχε τοποθετήσει αρχικά τα χρήματα σε μια τράπεζα αλλά τα έβγαλε πριν λίγες εβδομάδες γιατί ήθελε να τα δανείσει σε μια συγγενή του στην οποία επρόκειτο να της κάνουν έξωση από το σπίτι.

Όταν η Linda είπε στον άνδρα της ότι επρόκειτο να δωρίσει κάποια ρούχα στον έρανο είχε ξεχάσει ότι είχε τοποθετήσει στην τσέπη ενός παλιού πουκάμισου το "μασούρι" με τα χρήματα.

Η ανυποψίαστη σύζυγος πήρε και αυτό το πουκάμισο και το δώρισε στον έρανο.

Δυο ημέρες αργότερα ο Bob συνειδητοποίησε το λάθος του όταν πήγε να πάρει εκατό δολάρια από το μασούρι. Ίδρωσε και αγχώθηκε και αποκάλυψε στη γυναίκα του τι είχε συμβεί.

Άμεσα πήγαν στο κτίριο που είχε αφήσει η Linda τα ρούχα και ζήτησαν από τους υπεύθυνους να ψάξουν για το πουκάμισο.

Έφυγαν όμως με άδεια τα χέρια καθώςτο πουκάμισο δε βρέθηκε. Για καλή τους τύχη οι υπεύθυνοι βρήκαν το πουκάμισο με τα χρήματα και τους ειδοποίησαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ