ΚΟΣΜΟΣ

Η απίστευτη αντίδραση ενός τύπου που του έκλεψαν το μποτάκι (Pic)

Η απίστευτη αντίδραση ενός τύπου που του έκλεψαν το μποτάκι (Pic)
Reuters

Υπάρχει κάτι χειρότερο (ή πιο άβολο) από το να σου κλέψει κάποιος κάτι που αγαπάς και χρησιμοποιείς καθημερινά; Η απάντηση είναι ΟΧΙ.

 

Στην ιστορίας μας πρωταγωνιστεί ο χρήστης του του Reddit, Splashy91 ο οποίος κάποια στιγμή συνειδητοποίησε ότι ένα παπούτσι από τα αγαπημένα του μποτάκια είχε εξαφανιστεί.

Ήταν κάτι απίστευτα εκνευριστικό καθώς του έλειπε το ένα παπούτσι και υπήρχε το δεύτερο που του θύμιζε ότι κάποιος τον είχε κλέψει.

Αποφάσισε λοιπόν να γράψει ένα γράμμα στον κλέφτη και στη συνέχεια να κολλήσει φωτοτυπίες με το μήνυμα του σε κολώνες της γειτονιάς του

CaptureGH

Σε αυτόν που έκλεψε το (ένα μου μποτάκι) από το αυτοκίνητό μου:

Είμαι σίγουρος ότι θα είχες τους λόγους σου. Το θέμα είναι ότι μου έκλεψες μόνο το ένα παπούτσι (το αριστερό). Θα ήθελα να σου παρουσιάσω τις δύο επιλογές που έχεις:

1: Σε παρακαλώ επέστρεψε ότι μου έκλεψες, ειδικά το μποτάκι μου.

2. Αν θέλεις τόσο πολύ να κρατήσεις τα πράγματά μου και δεν θέλεις να μου τα επιστρέψεις τότε θα σου αφήσω και το άλλο μποτάκι (αυτό που έχω στην κατοχή μου) μπροστά από την πόρτα στην οδό Molle St. West Hobart, αριθμός 143. Τουλάχιστον για να ξέρω ότι ο ένας από τους δυο μας είναι 100% ωφελημένος από τα ολοκαίνουργια παπούτσια. Σου υπόσχομαι ότι δεν θα προσπαθήσω να σε εξαπατήσω ή να σε πιάσω. Το δίκιο να λέγεται.

Σαν από θαύμα το μποτάκι βρέθηκε με αποτέλεσμα να γραφτεί και νέο γράμμα.

Ενημέρωση: Σε ό,τι μπορεί να περιγραφεί ως μία περίεργη σειρά γεγονότων. Έφτασα σήμερα στο σπίτι μου και διαπίστωσα ότι ο κλέφτης είχε επιστρέψει το μποτάκι και το είχε αφήσει στην μπροστινή πόρτα.

Αγαπητέ φίλε που επέστρεψες το μποτάκι μου,

Είτε έχεις μεγάλη γνώση (αν και συγκεχυμένη) του κώδικα δεοντολογίας, είτε απλά έχουμε διαφορετικό μέγεθος ποδιού. Όπως και να έχει, νιώθω ευγνώμων και δεν θέλω να σε πιέσω άλλο. Αλλά μήπως να επέστρεφες και το σακίδιό μου;

Ξέρω ότι ίσως να το έχεις λατρέψει ήδη και ίσως να το νιώθεις ήδη σαν δικό σου. Αλλά οκ, κατά κάποιον τρόπο νιώθω ότι σου αξίζει. Αλλά εγώ το χρειάζομαι πραγματικά, γιατί πρόκειται να κάνω ένα μεγάλο ταξίδι σύντομα.

Υ.Σ: Αυτή τη φορά θα σου αφήσω μία εξάδα με αναψυκτικά στην μπροστινή μου πόρτα.

Σε περίπτωση που δεν είσαι ο κλέφτης και διαβάζεις αυτό το μήνυμα θα σε παρακαλούσα να μην έρθεις και κλέψεις τα δωρεάν αναψυκτικά. Αυτά που γράφω αφορούν εμένα και τον κλέφτη.

Με αγάπη, Μάρκους, XO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ