ΚΟΣΜΟΣ

Λευκό αγοράκι κουρεύτηκε όπως ο αφροαμερικανός κολλητός του για να μπερδέψει τη δασκάλα (pics)

Λευκό αγοράκι κουρεύτηκε όπως ο αφροαμερικανός κολλητός του για να μπερδέψει τη δασκάλα (pics)
twitter/@Click_____Me

Ένα πεντάχρονο αγόρι έδωσε άθελά του το καλύτερο μάθημα κατά του ρατσισμού. Έκανε το ίδιο κούρεμα με τον αφροαμερικανό καλύτερο του φίλο ελπίζοντας να... μπερδέψει την δασκάλα τους με την ομοιότητα τους.

Ο Jax Rosebush από το Κεντάκι ξύρισε τα μαλλιά του για να είναι ίδιος με τον κολλητό του Reddy και η ιστορία του έχει γίνει το απόλυτο viral των τελευταίων ημερών.

Η μητέρα του Jax, Lydia Stith Rosebush δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook μια κοινή φωτογραφία των παιδιών γράφοντας:

«Μου είπε ότι θέλει να κόψει τα μαλλιά του πολύ κοντά για να μοιάζει στον φίλο του τον Reddy. Ανυπομονούσε να πάει τη Δευτέρα στο σχολείο με κούρεμα ίδιο με του Reddy για να μην μπορεί να τους ξεχωρίσει η δασκάλα. Σκέφτηκε ότι θα ήταν ξεκαρδιστικό να την μπερδέψουν με το ίδιο κούρεμα».

«Είμαι σίγουρη ότι όλοι βλέπετε την ομοιότητα. Αν αυτό δεν είναι απόδειξη πως το μίσος και η προκατάληψη είναι πράγματα που διδάσκονται, δεν ξέρω τι είναι. Η μόνη διαφορά που ο Jax βλέπει στους δυο του είναι τα μαλλιά», έγραψε η Lydia Stith Rosebush.

Διαβάστε επίσης:

Τυφλός βάζει κάμερα στον σκύλο οδηγό του για να δείξει τον ρατσισμό που βιώνει (pics)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ