ΚΟΣΜΟΣ

Πληγωμένη νύφη πουλάει το νυφικό της. Την χώρισε όταν έμαθε ότι έχει μια σπάνια ασθένεια

Πληγωμένη νύφη πουλάει το νυφικό της. Την χώρισε όταν έμαθε ότι έχει μια σπάνια ασθένεια

Μια πληγωμένη νύφη αποφάσισε να πουλήσει το νυφικό της όταν χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της αφότου έγινε γνωστό ότι πάσχει από μια μη θεραπεύσιμη ασθένεια.

 

Πρόκειται για την 32χρονη Lucinda Parker Roberts από το Milford της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία είχε αγοράσει το νυφικό της όταν αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της το 2015.

Η 32χρονη είχε διαγνωστεί στα 18 της, από ηπατική εγκεφαλοπάθεια (hepatic encephalopathy), μια αυτοάνοση πάθηση που καταστρέφει το ήπαρ.

Λίγο πριν το γάμο έκανε κάποιες εξετάσεις ρουτίνας και διαπίστωσε ότι η νόσος είχε προχωρήσει και έπρεπε να κάνει μεταμόσχευση ήπατος.

Ο σύντροφός της επέλεξε να το «βάλει στα πόδια» και να χωρίσουν με αποτέλεσμα να της μείνει το νυφικό.

Δυστυχώς έχω μια αυτοάνοση πάθηση, πράγμα που σημαίνει ότι είμαι σοβαρά άρρωστη τους τελευταίους έξι μήνες. Παρά το γεγονός ότι με τον αρραβωνιαστικό μου είχαμε σχέση περισσότερο από ένα χρόνο, το άγχος και το βάρος του να είσαι με κάποιον που έχει ένα πρόβλημα υγείας τελικά τον απογοήτευσε και δυστυχώς η σχέση τελείωσε.

nintchdbpict000306268144

(Πηγή φωτογραφίας: MIRRORPIX / SURREY ADVERTISER)

Η 32χρονη έψαχνε πάρα πολύ καιρό το ιδανικό νυφικό για το γάμο της, ωστόσο σήμερα θέλει να το πουλήσει καθώς δεν θέλει, αν αποφασίσει να παντρευτεί ξανά, να έχει τις δυσάρεστες αναμνήσεις που της προκαλεί αυτό.

Έχω κατακλυστεί με μηνύματα από ανθρώπους που έχουν περάσει εκείνοι ή φίλοι τους από παρόμοιες καταστάσεις. Δυστυχώς το άγχος του να είσαι σε σχέση με κάποιον άρρωστο μπορεί να σημάνει το τέλος της. Κάπως με καθησύχασαν. Ό,τι δηλαδή δεν είμαι η μόνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ