ΚΟΣΜΟΣ

Καθυστερεί κι άλλο η έναρξη του Game of Thrones (pic)

Καθυστερεί κι άλλο η έναρξη του Game of Thrones (pic)
HBO

Υπάρχουν καλά και κακά νέα για τους φίλους του Game of Thrones.

 

Το καλό είναι ότι έχουμε το πρώτο teaser poster για τον 7ο κύκλο και το κακό νέο είναι ότι δε γνωρίζουμε ακόμα πότε θα ξεκινήσει.

Η αφίσα παρουσιάστηκε από τo HBO στο Φεστιβάλ SXSW του Οστιν στο Τέξας ωστόσο δεν αποκαλύπτει και σπουδαία πράγματα, πέρα από την αναφορά στη μάχη της φωτιάς και του πάγου (τι θα πει δεν το βλέπετε; γαλάζιο με πορτοκαλί αναλαμπές, όχι;), καθώς, όπως γνωρίζουμε, μία "φλογερή" κυρία οδεύει προς τη μεγάλη συνάντηση με μία "παγερή" κυρία, στην επόμενη σεζόν.

Ο Liam Cunningham ωστόσο, ο Κρεμμύδης / Ντάβος της σειράς, σε συνέντευξή του στην Ιρλανδική Independent στις 24 Φεβρουαρίου, είπε όσα η αφίσα δεν λέει, τουλάχιστον για την ημερομηνία της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας του 7ου κύκλου:

«Ξέρω ότι ο κόσμος έχει απογοητευτεί που ο 7ος κύκλος δεν θα ξεκινήσει τον Απρίλιο, όπως συνήθως.Τώρα πάει για Ιούλιο, νομίζω», είπε ο ηθοποιός. «Θα ξεκινήσει η σεζόν και στην πρεμιέρα φέτος θα γίνει κάτι ιδιαίτερο. Το κακό είναι ότι θα προβληθούν μόνο επτά επεισόδια και η τελευταία σεζόν θα έρθει, απ' όσα γνωρίζω, τον παραπάνω Σεπτέμβριο.» Γιατί στην περίοδο του φινάλε, το «Game of Thrones» έχει βαλθεί να μας βασανίσει ακόμα πιο πολύ.

Δείτε το teaser poster του 7ου κύκλου παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Game of Thrones: Οι πρώτες εικόνες από την έβδομη σεζόν

Game of Thrones: Ρόλος «έκπληξη» για τον Κόνορ Μακγκρέγκορ;

Game of Thrones (season 7): Η εγκυμοσύνη που θα φέρει τα πάνω κάτω

ΔΗΜΟΦΙΛΗ