ΚΟΣΜΟΣ

Πήραν φωτιά τα ακουστικά της εν μέσω πτήσης και της έκαψαν το πρόσωπο (pics)

Πήραν φωτιά τα ακουστικά της εν μέσω πτήσης και της έκαψαν το πρόσωπο (pics)
CNN

Με το πρόσωπο μαυρισμένο και σημάδια στα χέρια αποβιβάστηκε από την πτήση μια Αυστραλή. Αιτία; Η έκρηξη της μπαταρίας των ακουστικών που φορούσε κατά τη διάρκεια της πτήσης προκειμένου να ακούει μουσική.

 

Η γυναίκα ανέφερε στους υπεύθυνους της Αυστραλιανής Ασφάλειας Μεταφορών (ATSB) ότι την είχε πάρει ο ύπνος ενώ άκουγε μουσική κατά τη διάρκεια της πτήσης.

«Όταν πήγα να αλλάξω πλευρό αισθάνθηκα ένα κάψιμο στο πρόσωπό μου», είπε στους υπεύθυνους της ATSB, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση ζητώντας από τους επιβάτες να προσέχουν τα ακουστικά των αεροπλάνων μετά το περιστατικό.

Η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, είπε ότι μετά την έκρηξη πέταξε τα ακουστικά στο πάτωμα βλέποντας σπινθήρες και μικρές φλόγες.

«Την ώρα που πήγα να τα πατήσω με το πόδι μου, οι αεροσυνοδοί έριξαν έναν κουβά με νερό πάνω τους».

TT7

(Πηγή φωτογραφίας: CNN)

Εκπρόσωπος της ATSB είπε ότι το περιστατικό συνέβη στις 19 Φεβρουαρίου χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει την μάρκα των ακουστικών που έσκασαν στο πρόσωπο της κοπέλας.

170315090539 burnt 03 exlarge 169

Οι επιβάτες είχαν επιβιβαστεί σε πτήση από το Πεκίνο με προορισμό τη Μελβούρνη.

Ο καπνός και η μυρωδιά του λιωμένου πλαστικό, αλλά και των καμμένων μαλλιών, γέμισαν την καμπίνα κατά το υπόλοιπο του ταξιδιού έως την άφιξη στη Μελβούρνη ενώ πολλοί επιβάτες εμφάνισαν δυσκολία στην αναπνοή και βήχα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ