ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στην Ισπανία από το πάρτι με στρίπερ μέσα σε Δημαρχείο

Σάλος στην Ισπανία από το πάρτι με στρίπερ μέσα σε Δημαρχείο
Wikipedia

Η πόλη Alcala de Henares είναι γνωστή παγκοσμίως για το ιστορικό της κέντρο το οποίο έχει ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO αλλά και επειδή εκεί γεννήθηκε το 1547 ο Μιγκέλ ντε Θερβάντες.

 

Αυτές τις ημέρες ήρθε ξανά στη δημοσιότητα μετά το σάλο που προκλήθηκε από ένα βίντεο που δείχνει έναν δημοτικό υπάλληλο να γιορτάζει τη συνταξιοδότησή του με μια στρίπερ.

Το πάρτι στο οποίο ήταν παρόντες αρκετοί συνάδελφοί του, έγινε μέσα στο δημαρχείο. ο Δήμαρχος Javier Rodríguez Palacios μετά την κατακραυγή, αποφάσισε τη διεξαγωγή έρευνας για το περιστατικό καθώς στο βίντεο η στρίπερ φαίνεται να δίνει ένα επαγγελματικό σόου «χορεύοντας» με τον υπάλληλο φορώντας μόνο τα εσώρουχά της.

Από την πλευρά της, η δημοτική αντιπολίτευση απαιτεί εξηγήσεις εκφράζοντας παράλληλα την έκπληξή της καθώς δεν είχε δοθεί άδεια για την γιορτή η οποία «μετέτρεψε τη δημοτική υπηρεσία σε ένα μπαρ στριπτίζ».

Στην Ισπανία είναι κάτι σύνηθες να γίνονται πάρτι συνταξιοδότησης, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που έρχεται στη δημοσιότητα ένα πάρτι στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο έχει μια στρίπερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ