ΚΟΣΜΟΣ

Ρακούν με ψυχολογικά μετά από συμμετοχή σε ερωτικό βίντεο

Ρακούν με ψυχολογικά μετά από συμμετοχή σε ερωτικό βίντεο
Art-Msk

Ζωολογικός κήπος στη Μόσχα μηνύει στούντιο παραγωγής που «προσέλαβε» ένα από τα ρακούν του με σκοπό να «πρωταγωνιστήσει σε ερωτικό βίντεο».

 

Σύμφωνα με τον ζωολογικό κήπο, η συμφωνία που έκλεισαν με την εταιρεία παραγωγής Art-Msk τον Αύγουστο του 2016, ήταν να χρησιμοποιηθεί ο Tomas, το ρακούν, σε ένα διαφημιστικό βίντεο κλιπ.

Όπως καταγγέλλουν οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου ο Tomas έπαθε «ψυχολογικό τραύμα» και επέστρεψε με μια «παράξενη έλξη για τα γυναικεία στήθη» μετά την φωτογράφηση.

«Οι ενάγοντες θεωρούν απαράδεκτο το ότι χρησιμοποιήθηκε ένα ρακούν σε βίντεο και φωτογραφίες με μια γυμνή γυναίκα. Φωτογραφίζοντας το ζώο μαζί της, οι κατηγορούμενοι προκάλεσαν βλάβη στον πληθυσμό των ρακούν. Τώρα όλοι όσοι βλέπουν το βίντεο ή τις φωτογραφίες θα συνδέουν κατευθείαν τα ρακούν με το ερωτικό περιεχόμενο» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη μήνυση.

thomasrus

(Πηγή φωτογραφίας: TEATRZOO.RU)

Από την πλευρά του, ο Viktor Kiryukhin, διευθυντής μάρκετινγκ της Art-Msk ισχυρίζεται ότι το βίντεο δεν ήταν ερωτικό, καθώς προοριζόταν να μεταδοθεί στην κρατική τηλεόραση. «Ένα ερωτικό βίντεο θα κρινόταν παράνομο να μεταδοθεί στην τηλεόραση», είπε. Παράλληλα η Art-Msk κατήγγειλε τον ζωολογικό κήπο, τονίζοντας πως η ίδια είχε ζητήσει για ένα εκπαιδευμένο ρακούν, ενώ ο Tomas «ήταν πολύ νέος και έτρεχε όλη την ώρα πάνω-κάτω». Η εταιρεία μάλιστα κατηγόρησε τον Tomas, πως έκλεψε το σουτιέν ενός μοντέλου από το πλατό, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

thomasrally

(Πηγή φωτογραφίας: TEATRZOO.RU)

Πολυπράγμον, μεθοδικό και έξυπνο, το ρακούν είναι αξιαγάπητο κατοικίδιο κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής του, ενώ όσο μεγαλώνει γίνεται νευρικό και οξύθυμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ