ΚΟΣΜΟΣ

Οι Anonymous κήρυξαν τον πόλεμο στο Ισλαμικό Κράτος

Οι Anonymous κήρυξαν τον πόλεμο στο Ισλαμικό Κράτος

Οι χακτιβιστές δεν επρόκειτο να μείνουν αμέτοχοι στον πόλεμο κατά της προπαγάνδας. Οι Anonymous κήρυξαν το δικό τους πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους και στο video που ανάρτησαν καλούν για αντεπίθεση στην τρομοκρατία.

Γαλλόφωνος άντρας φοράει τη μάσκα του Γκάι Φόκς και αφού χαρακτηρίζει τα τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους που ανέλαβαν την ευθύνη για τις επιθέσεις "αποβράσματα" συνεχίζει:

"Αυτές οι επιθέσεις δεν μπορούν να μείνουν ατιμώρητες... Θα εξαπολύσουμε εναντίον σας την μεγαλύτερη επιχείρηση που έγινε ποτέ. Να περιμένετε πολλές κυβερνοεπιθέσεις. Κηρύχθηκε πόλεμος. Προετοιμαστείτε. Δεν συγχωρούμε και δεν ξεχνάμε" προειδοποίησε σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Παράλληλα κάτω από το hashtag #OpParis και με ειδικό λογαρασμό στο Twitter οι Anonymous εξαπολύουν επίθεση σε ηλεκτρονικές διευθύνσεις που χειρίζονται οι Τζιχαντιστές ενώ σύμφωνα με τους ίδιους έχουν ήδη “κατεβάσει” χιλιάδες λογαριασμούς στο κοινωνικό δίκτυο σε έναν κυβερνοπόλεμο που εκτυλίσσεται σε ψηφιακό περιβάλλον.

“Ξεκίνησε η μεγαλύτερη επιχείρηση που έγινε ποτέ” λέει ενώ το video έχει μεταφραστεί από το ιταλικό παρακλάδι των Anonymous και στα Αγγλικά. Αν θα καταφέρουν να ενώσουν την ανθρωπότητα σε ένα πόλεμο κατά του φόβου είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ακόμη. “Ο πόλεμος ξεκίνησε. Να είστε προετοιμασμένοι. Ο γαλλικός λαός είναι ισχυρότερός από εσάς και θα βγει από αυτή τη θηριωδία ακόμη πιο ισχυρός” λέει ο κύριος με τη μάσκα που υποσχέθηκε να καταδιώξει το CyberCaliphate που χρησιμοποιεί τουλάχιστον 10 λογαριασμούς στο Twitter από μία μόνο διεύθυνση IP στο Κουβέιτ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ