Ζευγάρι αφήνει φιλοδώρημα 200 δολαρίων σε σερβιτόρα - Της πληρώνει και τα δίδακτρα
Πηγή: YOUTUBE/KHON2 News/Couple leaves Hawaii waitress big tip, even more generous offer

Η Κάιλα Χαντάρα αφηγείται πως έχει ακούσει παρόμοιες ιστορίες αλλά δεν περίμενε ότι θα συμβεί και στην ίδια.

Η νεαρή κοπέλα δούλευε διπλές βάρδιες σε δύο διαφορετικά εστιατόρια στο Γουακίκι της Χονολουλού, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις οικονομικές της υποχρεώσεις.

Η ζωή της άλλαξε από τη μια μέρα στην άλλη όταν ένα ζευγάρι από την Αυστραλία προσφέρθηκε να της καλύψει τα έξοδα σπουδών της...

«Με ρώτησαν από πού κατάγομαι και τους απάντησα πως μετακόμισα εδώ για να σπουδάσω, πράγμα που δε συνέβη τελικά λόγω οικονομικής δυσχέρειας».

Φεύγοντας το ζευγάρι άφησε φιλοδώρημα 400 δολαρίων. Η σερβιτόρα έμεινε άφωνη και θεώρησε πως πρέπει να τους ευχαριστήσει. Έτσι, θυμήθηκε ότι της είχαν αναφέρει τον τόπο διαμονής τους και τους επισκέφθηκε με μία ευχαριστήρια κάρτα και λουλούδια.

Την επόμενη μέρα, οι δύο Αυστραλοί επέστρεψαν στον τόπο εργασίας της Κάιλα και της πρόσφεραν το ποσό των 10.000 δολαρίων ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τις σπουδές της. Έχασε τα λόγια της και το μόνο που είχε να πει είναι «ευχαριστώ».

Οι δύο «σωτήρες» της κοπέλας, επιθυμούν να μείνουν ανώνυμοι, αλλά ζήτησαν από τη Χαντάρα μία χάρη: Να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

«Θέλω να τους κάνω περήφανους. Θα εκμεταλλευτώ την ευκαιρία που μου δόθηκε και θα είμαι ένας καλύτερος άνθρωπος από εδώ και πέρα».

Διαβάστε επίσης