ΚΟΣΜΟΣ

Νέα δεδομένα για την μικρή Μαντλίν: Πιθανόν πωλήθηκε σε πλούσια οικογένεια στο Μαρόκο

Νέα δεδομένα για την μικρή Μαντλίν: Πιθανόν πωλήθηκε σε πλούσια οικογένεια στο Μαρόκο
ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/LUIS FORRA

Συνεχίζεται το θρίλερ γύρο από την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, καθώς υπάρχουν νέες υποψίες από τους ιδιωτικούς ντεντέκτιβ που ερευνούν την υπόθεση, πως το κορίτσι έχει πωληθεί από διακινητές σε πλούσια οικογένεια στο Μαρόκο.

Δέκα χρόνια από την εξαφάνιση του μικρού παιδιού, έχουν υπάρξει κατά καιρούς πολλές θεωρίες για το τι έγινε εκείνη την ημέρα στο ξενοδοχείο της Πορτογαλίας, από όπου χάθηκαν ξαφνικά τα ίχνη της Μαντλίν.

Οι ερευνητές θεωρούν ότι οι συμμορίες στη γύρω περιοχή της Μαυριτανίας, στη Δυτική Αφρική, πωλούν συχνά νέους ως σκλάβους σε πλούσιες οικογένειες από τη Μέση Ανατολή, κάτι που πιστεύουν έγινε και με τη μικρή Μαντλίν. Όπως αναφέρει στην Daily Mirror ένας από τους άνδρες που έχει ασχοληθεί με την υπόθεση, το κορίτσι υπάρχει περίπτωση να έχει αρπαχτεί και πουληθεί από τις συμμορίες αυτές.

Μάλιστα, ένα παιδί που έμοιαζε με τη μικρή Μαντλίν φέρεται να εντοπίστηκε στο Μαρόκο από τουρίστες τέσσερις ημέρες μετά την εξαφάνισή της. Όπως ανέφεραν οι ίδιοι: το παιδί έμοιαζε λυπημένο και ρώτησε αν μπορεί να δει την μαμά της.

Το ζευγάρι επικοινώνησε με τις Αρχές της χώρας και οι αστυνομικοί μεταβίβασαν το μήνυμα στους συναδέλφους τους στην Πορτογαλία. Τώρα, ιδιωτικοί ερευνητές που έχει προσλάβει η οικογένεια εξετάζουν τη θεωρία η μικρή Μαντλίν να μεταφέρθηκε στο Μαρόκο και -ίσως- να ζει εκεί έχοντας υιοθετηθεί.

Να σημειωθεί πως κατά καιρούς έχουν υπάρξει πολλές αναφορές ότι κάποιος, κάπου έχει δει ένα κοριτσάκι να τριγυρίζει και το οποίο μοιάζει με την περιγραφή της μικρής Μαντλίν, ωστόσο τίποτα δεν έχει ταυτοποιηθεί. Οι γονείς του παιδιού όμως θέλοντας να μάθουν την αλήθεια για την υπόθεση αυτή που έχει συγκλονίσει τον κόσμο, συνεχίζουν να ψάχνουν για μάρτυρες αλλά και στοιχεία για να διελευκάνουν την υπόθεση ή και να βρουν το παιδί τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ