ΚΟΣΜΟΣ

Η ιστορία της μικρής Kacie Bell που παραλίγο να πεθάνει όταν κατάπιε μια μπαταρία (Pic)

Η ιστορία της μικρής Kacie Bell που παραλίγο να πεθάνει όταν κατάπιε μια μπαταρία (Pic)
CHERYL BELL

Άγιο είχε ένα 2χρονο κοριτσάκι το οποίο κινδύνεψε να πεθάνει καθώς κατάπιε μια μικρή στρογγυλή μπαταρία λιθίου.

Πρόκειται για την Kacie Bell από τη Μεγάλη Βρετανία, η οποία μεταφέρθηκε στο παιδιατρικό νοσοκομείο του Birmingham όταν η μητέρα της αντιλήφθηκε ότι είχε καταπιεί την μπαταρία και χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να σωθεί.

«Διαλύθηκα, μέσα μου είμαι νεκρή. Έκλαψα και φώναξα, αλλά δεν υπήρχε τίποτα που να μπορώ να κάνω. Κατέρρευσα, δεν το εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου», είπε η μητέρα της Cheryl.

Οι θεράποντες ιατροί από την πρώτη στιγμή είχαν ενημερώσει την 27χρονη μητέρα της, πως η Kacie είχε 40% πιθανότητες να μην τα καταφέρει. Η μπαταρία είχε δημιουργήσει σοβαρές βλάβες στον οργανισμό του μικρού παιδιού, το οποίο χρειάστηκε να χειρουργηθεί άμεσα και μάλιστα περισσότερες από μία φορές.

 95772089 mediaitem95772086

(Πηγή: CHERYL BELL)

«Ήταν δύσκολο, ήμουν στο πλάι της κάθε μέρα. Κοιμόμουν 3-4 ώρες τη νύχτα.Ανησυχούσα, μόνο αυτό έκανα», εξήγησε η μητέρα της, η οποία προσπαθεί ακόμη να ξεπεράσει το σοκ.

Η Kacie είναι πλέον αρκετά καλύτερα, η ζωή της δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο, όμως η μπαταρία έχει προκαλέσει σοβαρές βλάβες στον οργανισμό της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει κανονικά. «Δεν είναι 100% καλά αλλά επιστρέψαμε στο σπίτι μας, μπορεί να φάει και να πιει, ακολουθεί ειδική διατροφή», περιέγραψε η μητέρα της προσθέτοντας πως «ελπίζουμε πως θα αναρρώσει πλήρως, αλλά δεν πιστεύουμε πως αυτή θα είναι η τελευταία επέμβαση στον οισοφάγο της.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ