ΚΟΣΜΟΣ

Επέβαλαν έτησιο «αποκλεισμό» σε ηθοποιό επειδή ήταν «πολύ σέξι» (Pics)

Επέβαλαν έτησιο «αποκλεισμό» σε ηθοποιό επειδή ήταν «πολύ σέξι» (Pics)
Facebook/ Denny Kwan

Εκτός κινηματογράφου θα βρεθεί η 24χρονη ηθοποιός Denny Kwan μετά από απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού της Καμπότζης. Ο λόγος; Οι αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θεωρήθηκαν "πολύ σέξι".

 

Οι αρμόδιες Αρχές έκριναν ότι η νεαρή ηθοποιός, η οποία έχει λάβει μέρος σε αρκετές ταινίες, παραβίασε τον κώδικα συμπεριφοράς που ορίζεται από το υπουργείο.

«Τα μέλη του Συμβουλίου αποφάσισαν να τιμωρήσουν την Denny Kwan με το να μην της επιτραπεί να δραστηριοποιηθεί στο κλάδο της ψυχαγωγίας για ένα χρόνο», δήλωσε ο επικεφαλής του πειθαρχικού συμβουλίου Chamroeun Vantha στο The Phnom Penh Post.

Η 24χρονη η οποία έχει αποδεχθεί την απαγόρευση είπε: «Ξέρω ότι είναι δικαίωμα μου να ντύνομαι όπως θέλω αλλά ο λαός της Καμπότζης δεν μπορεί να το δεχθεί αυτό. Τώρα θα προσπαθήσω να μην είμαι τόσο σέξι όσο είμαι συνήθως στις αναρτήσεις μου στο Facebook.»

Το υπουργείο ισχυρίζεται ότι η κύρωση είναι σύμφωνη με τον Ηθικό Κώδικα Δεοντολογίας των Καλλιτεχνών. Από τη πλευρά της η φεμινίστρια Thida Khus, χαρακτήρισε την ποινή που επιβλήθηκε ως «διάκριση λόγω φύλου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ