ΚΟΣΜΟΣ

Ελέγχει τα πάντα: Με αυτό το γκάτζετ αναγκάζει τον άνδρα της να επιστέφει στο σπίτι

Ελέγχει τα πάντα: Με αυτό το γκάτζετ αναγκάζει τον άνδρα της να επιστέφει στο σπίτι
Weibo

Η πιο πάνω φωτογραφία μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνεται αδιάφορη, αλλά η ιστορία πίσω από αυτή σίγουρα δεν είναι.

Αυτό το μικρό στρογγυλό αντικείμενο είναι ένας σαρωτής καρτών και εγκαταστάθηκε στο σπίτι ενός ζευγαριού από την Κίνα, από τη σύζυγό, για να αναγκάζει τον άνδρα της να επιστρέφει στο σπίτι από το γραφείο πριν τις εννέα το βράδυ. Κάθε φορά, λοιπόν, που αυτός επιστέφει στο σπίτι,πρέπει να «χτυπάει κάρτα».

Αυτή η φωτογραφία του ασυνήθιστου γκάτζετ δημοσιεύτηκε στην κινεζική ιστοσελίδα κοινωνικών μέσων Weibo από τον χρήστη Emma Yi.

Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψή της στο σπίτι μιας φίλης της στη Σαγκάη είδε στην είσοδο του σπιτιού τον σαρωτή καρτών. Όταν την ρώτησε σε τι χρησιμεύει αυτή απάντησε ότι ο άνδρας της, ο οποίος εργάζεται σε μια εταιρία Διαδικτύου, επιστέφει αργά το βράδυ στο σπίτι με αποτέλεσμα να μην έχουν προσωπική ζωή.

Σύμφωνα με τους κανόνες που έχει οριοθετήσει η κυρία του σπιτιού σε περίπτωση που ο σύζυγος επιστρέψει σπίτι πριν τις 9 το βράδυ ανταμείβεται με ένα ζεστό δείπνο, χωρίς να χρειάζεται να πλύνει τα πιάτα. Αν καθυστερήσει μισή ώρα του επιβάλλεται πρόστιμο 100 γουάν και αν καθυστερήσει περισσότερο από μισή ώρα, πρέπει να κάνει τις δουλειές του σπιτιού το Σαββατοκύριακο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ