Σεφ δημιούργησε κατά λάθος την πιο καυτερή πιπεριά του κόσμου που σκoτώνει (pic)
Πηγή: EPA/ADI WEDA

Ένας σεφ από την Ουαλία δημιούργησε κατά λάθος στον κήπο του την πιο καυτερή πιπεριά τσίλι.

Πρόκειται για 53χρονο Mike Smith, κάτοικο του Denbighshire στη Βόρεια Ουαλία, ο οποίος καλλιεργεί στον κήπο του πιπεριές και λαχανικά τα τελευταία επτά χρόνια.

Η Devil's Breath («ανάσα του δράκου»), όπως έχει ονομάσει την πιπεριά του ο 53χρονος, θα καλλιεργείται για ιατρικούς λόγους καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους γιατρούς ως αναισθητικό. Τα έλαια που εμπεριέχει είναι τόσο ισχυρά που μπορούν να μουδιάσουν το δέρμα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς αν κάποιος καταβροχθίσει μία από αυτές τις πιπεριές κινδυνεύει με αναφυλακτικό σοκ (σ.σ ακραία και επικίνδυνη αλλεργική αντίδραση του οργανισμού, συνήθως μετά από τσίμπημα εντόμων ή κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών).

TELEMMGLPICT000128926210 large trans NvBQzQNjv4Bqy81pHNlW26k7kWS Prb1Cgz1KUOHT8 UU1 MRn8k65Q

(Πηγή φωτογραφίας: DAILY POST WALES)

«Καθώς νιώθουμε το στόμα μας να καίει, οι αεραγωγοί κλείνουν κι έχουμε την αίσθηση ότι μας κόβεται η αναπνοή», λέει ο 53χρονος.

Ο ίδιος την έχει δοκιμάσει με την άκρη της γλώσσας του. Την έφτυσε αυτοστιγμεί καθώς ένιωσε να παίρνει το στόμα του φωτιά.

Διαβάστε επίσης
Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!