ΚΟΣΜΟΣ

"Πόλεμος" ανάμεσε σε πορνοστάρ και την Air France με θύμα την τελευταία

"Πόλεμος" ανάμεσε σε πορνοστάρ και την Air France με θύμα την τελευταία

Η γνωστή γαλλική αεροπορική εταιρεία αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από επίσης γνωστή πορνοστάρ, μετά την αδιακρισία μέλους του προσωπικού της να της προτείνει, εμμέσως πλην σαφώς, να "κοιμηθούν" μαζί. Ο διάλογος έλαβε χώρα στο Twitter, όταν η Bellucci διαμαρτυρήθηκε για την καθυστέρηση του αεροσκάφους. 

Η γνωστή, στους λάτρεις του κινηματογράφου για ενηλίκους, Nikita Bellucci "τιτίβισε" στη θυγατρική της Air France, Transavia για να παραπονεθεί, καθώς η πτήση της προς Βουδαπέστη είχε καθυστέρηση.

"Μπορούμε να έχουμε κάποια πληροφόρηση για την πτήση TO3743; Έχει καθυστερήσει 4 φορές από το πρωί. Δεν υπάρχει πληροφόρηση στη Βουδαπέστη", έγραψε στο @TransaviaFR.

Ο υπάλληλος που της απάντησε φαίνεται πως γνώριζε την επαγγελματική της ιδιότητα και έτσι αποκρίθηκε ως εξής:

"Η πτήση είναι προγραμματισμένη για τις 14.30. Όμως με σένα προτιμούμε να κρατά περισσότερο. Να έχεις μία καλή ημέρα. Παραμένω διαθέσιμος".

Η κυρία Μπελούτσι δεν το βρήκε διασκεδαστικό, απάντησε με νέο tweet το οποίο αργότερα σβήστηκε και απείλησε να μην χρησιμοποιήσει ξανά την εταιρεία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Huffington Post.

Ακολούθησαν tweet υποστήριξης στην ηθοποιό και η αεροπορική εταιρεία αναγκάστηκε να απολογηθεί.

"Συγγνώμη που προσβλήθηκες από το αστείο. Προσπαθούσα απλώς να φτιάξω τη διάθεση. ξανά ζητώ συγγνώμη. Το αεροπλάνο θα φύγει σύντομα".

Η Νικίτα Μπελούτσι πάντως είχε τον τελευταίο λόγο:

"Στη Γαλλία δυστυχώς έχω προσέξει πως εάν είσαι πρωταγωνίστρια σε πορνό δεν έχεις το δικαίωμα να καλλιεργείς το μυαλό σου και δεν πρέπει να μοιράζεσαι την άποψη σου στις ειδήσεις. Άνοιγε τα πόδια σου, δείχνε όμορφη και σκάσε...μόνο αυτό επιτρέπεται. Αυτό περιμένουν μόνο από σένα, είπε".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ