Βαλίτσα με άπλυτα ρούχα το ύποπτο δέμα που αναστάτωσε το Βερολίνο (pics)
Πηγή: REUTERS/Hannibal Hanschke

Τη λήξη του συναγερμού που είχε σημάνει νωρίτερα σήμερα στο Βερολίνο γνωστοποίησε η αστυνομία της γερμανικής πρωτεύουσας, αφού εντόπισε μια ύποπτη βαλίτσα, που όμως τελικά αποδείχθηκε ότι περιείχε άπλυτα, είπε ένας εκπρόσωπος τύπου.

Η αστυνομία παρέδωσε εκ νέου στην κυκλοφορία τον δρόμο κοντά στο σταθμό Αλεξάντερπλατς, τον οποίο είχε κλείσει, ενώ στελέχη των δυνάμεων ασφαλείας διεξήγαγαν ελέγχους. Τα δρομολόγια των τρένων εκτελούνται κανονικά.

BALITSA 1

(REUTERS/Hannibal Hanschke)

Νωρίτερα, η αρχή μεταφορών του Βερολίνου ενημέρωσε τους επιβάτες τοπικής αμαξοστοιχίας ότι θα υπήρχε καθυστέρηση στα δρομολόγια εξαιτίας απειλής για βόμβα σε έναν από τους σταθμούς της πόλης.

Υπενθυμίζετια ότι όταν η αστυνομία εντόπισε το ύποπτο πακέτο απέκλεισε την περιοχή και τους γύρω δρόμους, καθώς σε κοντινή απόστασ βρίσκεται ένα μεγάλο ξενοδοχείο αλλά και ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο.

Στο σημείο είχαν σπεύσει άμεσα πυροτεχνουργοί για να εξακριβώσουν αν το αντικείμενο είναι επικίνδυνο, αλλά όπως τελικά αποδειχτηκε δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια βαλίτσα με άπλυτα ρούχα. 

BALITSA 2

(REUTERS/Hannibal Hanschke)

 

 

Διαβάστε επίσης