ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστικό βίντεο από το εσωτερικό του Πύργου Γκρένφελ - Στάχτη και αποκαΐδια (vid)

Συγκλονιστικό βίντεο από το εσωτερικό του Πύργου Γκρένφελ - Στάχτη και αποκαΐδια (vid)

Βίντεο από το εσωτερικό του «φλεγόμενου πύργου» του ουρανοξύστη Γκρένφελ, στο Λονδίνο που αποτυπώνει εικόνες βιβλικής καταστροφής, έδωσε στη δημοσιότητα η μητροπολιτική αστυνομία.

Από την πυρκαγιά έχασαν τη ζωή τους 58 άνθρωποι, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι η λίστα με τους νεκρούς αναμένεται να μεγαλώσει.

Το κουφάρι του καμένου ουρανοξύστη «εξηγεί» το μέγεθος της καταστροφής. Όλα είναι μαύρα... Οι τόνοι στάχτης και τα αποκαΐδια δεν μαρτυρούν ότι σε αυτό το κτίριο κάποτε υπήρχε ζωή.

Η καταστροφή είναι τόσο μεγάλη που οι Αρχές εκφράζουν φόβους ότι δεν θα καταστεί δυνατόν να αναγνωριστούν όλοι οι νεκροί, ακόμα και αν εντοπιστούν όλες οι σοροί των αγνοούμενων, καθώς η αλλοίωση είναι τέτοια που έχει επηρεάσει ολοκληρωτικά και το DNA.

Δείτε το βίντεο από το εσωτερικό του ουρανοξύστη.

Λονδίνο: Φόβοι για κατάρρευση του Πύργου Γκρένφελ

Έντονες ανησυχίες για πιθανή κατάρρευση του πύργου Γκρένφελ που κάηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά, αφήνοντας πίσω του τουλάχιστον 58 νεκρούς, υπάρχουν τις τελευταίες ώρες στο Λονδίνο.

Υπενθυμίζεται ότι εξαιτίας των φόβων αυτών, το Σάββατο, έκλεισαν ορισμένοι σταθμοί του μετρό της βρετανικής πρωτεύουσας που βρίσκονται κοντά στον Πύργο Γκρένφελ.

Όπως αναφέρει η υπηρεσία, οι σταθμοί έκλεισαν «κατόπιν αιτήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λονδίνου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ