ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό το ζευγάρι χορταίνει από την «ενέργεια του σύμπαντος» (vid)

Αυτό το ζευγάρι χορταίνει από την «ενέργεια του σύμπαντος» (vid)
Youtube

Ο 36χρονος Akahi Ricardo και η 34χρονη σύζυγός του Camila Castello έχουν δύο παιδιά και ζουν μεταξύ Καλιφόρνιας και Ισημερινού. Οι σύζυγοι υπερηφανεύονται για το διατροφολόγιό τους το οποίο, όπως υποστηρίζουν, σχεδόν αποκλείει την ...τροφή.

Η Camila ισχυρίζεται πως και στις δυο εγκυμοσύνες της ακολουθούσε την δίαιτα «breatharian» -ζούσε δηλαδή με ...αέρα.

Οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να μείνουν χωρίς τροφή, αρκεί να είναι συνδεδεμένοι με την ενέργεια που υπάρχει σε όλα τα πράγματα και μέσω της αναπνοής. Για τρία χρόνια, εγώ και ο Akahi δεν τρώγαμε απολύτως τίποτα και τώρα τρώμε περιστασιακά, όταν βρισκόμαστε ας πούμε σε μια κοινωνική συγκέντρωση ή αν θελήσουμε να γευτούμε ένα φρούτο.

«Η πείνα ήταν εντελώς άγνωστο συναίσθημα για μένα οπότε ζούσα αποκλειστικά με το φως και δεν έτρωγα τίποτα. Οι εξετάσεις αίματος σε όλη την εγκυμοσύνη μου ήταν άψογες και γέννησα ένα υγιέστατο αγοράκι». Σήμερα υποστηρίζει πως νιώθει πιο υγιής και ευτυχισμένη από ποτέ, ούσα «breatharian», σημειώνοντας πως αυτός ο τρόπος ζωής την βοήθησε να ελέγξει το βάρος της και να εξαλείψει κάθε σύμπτωμα προεμμηνοροϊκού συνδρόμου.

Πλέον το ζευγάρι, όπως λέει, τρώει τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα «το πολύ».

Η Camila και ο Akahi γνωρίστηκαν το 2005 και παντρεύτηκαν τρία χρόνια αργότερα. Σε ένα ταξίδι τους στην Αφρική το 2008, ανακάλυψαν το «Breatharianism» μέσω ενός φίλου

Σήμερα και οι δυο έχουν επιλέξει να τρώνε λίγα κομμάτια φρούτων και ζωμό λαχανικών περίπου τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα αλλά διευκρινίζουν πως δεν έχουν αναγκάσει τα δύο παιδιά τους να ακολουθούν αυτόν τον τρόπο ζωής. «Ποτέ δεν θα προσπαθούσαμε να τα αλλάξουμε και τους επιτρέπουμε να τρώνε ό,τι θέλουν, είτε αυτό είναι χυμοί, λαχανικά, πίτσα ή παγωτό. Θέλουμε να εξερευνήσουν τις διαφορετικές γεύσεις και να έχουν μια υγιή σχέση με το φαγητό καθώς μεγαλώνουν», λέει ο 36χρονος πατέρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ