ΚΟΣΜΟΣ

Γέλια μέχρι δακρύων για Κάρολο και Καμίλα σε παραδοσιακή τελετή στον Καναδά (vid)

Γέλια μέχρι δακρύων για Κάρολο και Καμίλα σε παραδοσιακή τελετή στον Καναδά (vid)
REUTERS/Chris Wattie

​Ένας βασιλικός βιογράφος αποκάλυψε πρόσφατα πως ο πρίγκιπας Κάρολος το πρώτο πράγμα που πρόσεξε στην Καμίλα ήταν το χιούμορ της και στη συνέχεια εντυπωσιάστηκε από το γεγονός ότι γελούσε «με τα ίδια χαζά πράγματα» με εκείνον. 

Έχουν περάσει 40 χρόνια και η αίσθηση του χιούμορ στο βασιλικό ζεύγος παραμένει ίδια.

Το πριγκιπικό ζεύγος βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα σε περιοδεία στον Καναδά και μεταξύ άλλων παρακολούθησε μια μικρή παράσταση που έδωσαν εκπρόσωποι μιας φυλής, τραγουδώντας παραδοσιακά τραγούδια.

Η παράσταση όμως προκάλεσε... νευρικό γέλιο στο ζευγάρι, το οποίο αλληλοκοιτάχτηκε και στη συνέχεια γέλασε μέχρι δακρύων, με την δούκισσα μάλιστα της Ουαλίας να κρύβει το πρόσωπό της με τα χέρια της.

Το θέαμα που ουσιαστικά παρακολούθησαν είναι δύο κοπέλες που τραγούδησαν με έναν περίεργο τρόπο που έχουν στη φυλή τους και ονομάζεται "Inuit throat". Αυτό που κάνουν είναι να τραγουδούν σε ντουέτο, πρόσωπο με πρόσωπο, με τη μία κοπέλα να προσπαθεί να ξεπεράσει στη φωνή την άλλη. Όποια δεν τα καταφέρνει, χάνει.

Βέβαια το γέλιο του ζεύγος προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν πως έδειξαν μεγάλη ασέβεια προς τους εκπροσώπους της φυλής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ