ΚΟΣΜΟΣ

Όταν οι Πούτιν-Τραμπ αντιγράφουν το House of Cards (pics)

Όταν οι Πούτιν-Τραμπ αντιγράφουν το House of Cards (pics)
REUTERS

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συνάντησε τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν στο περιθώριο της Συνόδου G20 στο Αμβούργο. Οι δύο άντρες συνομίλησαν για περισσότερες από δύο ώρες, με όλα τα κρίσιμα ζητήματα να τίθενται στο τραπέζι.

Οι δύο πλευρές, μέσω εκπροσώπων τους, διαβεβαίωσαν πως η συνομιλία των δύο ηγετών έγινε σε εποικοδομητικό κλίμα. Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μια κάπως άβολη στιγμή μεταξύ τους. Και αυτή ήταν όταν ο Αμερικανός πρόεδρος άπλωσε το χέρι του, για την καθιερωμένη χειραψία με τον Ρώσο ομόλογό του.

Στο στιγμιότυπο φαίνεται ο Τραμπ, με σοβαρό βλέμμα, έχοντας απλωμένο το χέρι. Την ίδια ώρα ο Πούτιν έχει τα χέρια του μαζεμένα, ενώ φαίνεται να κοιτάζει με καχυποψία το χέρι του Τραμπ.

1trump putin

Πηγή: Reuters

Η εφημερίδα Moscow Times δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει ένα αντίστοιχο στιγμιότυπο με τον τηλεοπτικό ...Τραμπ, Κέβιν Σπέισι, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον αντίστοιχο τηλεοτπικό Ρώσο πρόεδρο, στη δημοφιλή αμερικανική σειρά House Of Cards.

1trump putin 2

Πηγή: Reuters

«Όταν παρακολουθείς ειδήσεις, αλλά τα έχεις δει όλα στο House Of Cards», σχολιάζει η εφημερίδα στην ανάρτησή της στο twitter, έχοντας τις δύο φωτογραφίες τη μία κάτω από την άλλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ