ΚΟΣΜΟΣ

Καφετέρια στο Λονδίνο αρνήθηκε να φτιάξει τοστ σε πελάτη επειδή θα το έδινε σε άστεγο (vid)

Καφετέρια στο Λονδίνο αρνήθηκε να φτιάξει τοστ σε πελάτη επειδή θα το έδινε σε άστεγο (vid)
Facebook/Adrian Pinsent

Ένα περιστατικό που  προκαλεί τεράστια ερωτήματα συνέβη το βράδυ της Δευτέρας σε καφετέρια στον σταθμό Γουάτερλου στο Λονδίνο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 40χρονος Αντριαν Πίνσετ, οπερατέρ στο επάγγελμα, μπήκε σε μία καφετέρια μαζί με έναν άστεγο άνδρα, προκειμένου να του αγοράσει ένα τοστ και ένα αναψυκτικό.

Ωστόσο, η αντίδραση του υπαλλήλου της καφετέριας όταν αντιλήφθηκε ότι το «γεύμα», προοριζόταν για τον άστεγο άνδρα, μόνο οργή προκαλεί.

Συγκεκριμένα, αρνήθηκε να φτιάξει το τοστ λέγοντας ότι κάτι τέτοιο είναι αντίθετο με την πολιτική του σταθμού του τραίνου και πως αν το έκανε θα αντιμετώπιζε πρόβλημα.

Στη συνέχεια ο οπερατέρ, είπε πως η παραγγελία είναι για τον ίδιον αλλά και πάλι ο υπάλληλος αρνήθηκε επισημαίνοντας ότι πρόκειται για κανονισμό του σταθμού και όχι του μαγαζιού και ότι αν δεν τον εφαρμόσει κινδυνεύει ακόμα και με σύλληψη.

Εξοργισμένος ο 40χρονος Πίνσετ, βλέποντας ότι δεν μπορεί να βγάλει άκρη με τον συγκεκριμένο υπάλληλο απευθύνθηκε σε μια άλλη γυναίκα που εργαζόταν στην καφετέρια, η οποία και αυτή με την σειρά της αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πελάτης κατέγραφε στο κινητό του τηλέφωνο όλο το περιστατικό, το οποίο και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Στο βίντεο ακούγεται ο υπάλληλος να του λέει: «Λυπάμαι πραγματικά κύριε. Πραγματικά λυπάμαι», ενώ από την πλευρά του ο 40χρονος σχολιάζει ότι είναι «εξευτελιστικά» τα όσα έζησε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ