ΚΟΣΜΟΣ

Κούσνερ: Οι ενέργειές μου με τους Ρώσους ήταν αρμόζουσες

Κούσνερ: Οι ενέργειές μου με τους Ρώσους ήταν αρμόζουσες
REUTERS/ JOSHUA ROBERTS

Ότι δεν έκανε τίποτε ανάρμοστο κατά τις συναντήσεις του με Ρώσους αξιωματούχους στην διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο γαμπρός και στενός σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ, έπειτα από την ακρόασή του από την Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας.

«Οι ενέργειές μου ήταν αρμόζουσες», ανέφερε ο Κούσνερ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μπροστά από τον Λευκό Οίκο, προσθέτοντας πως: «Δεν συνέργησα με την Ρωσία, ούτε γνωρίζω οποιονδήποτε άλλον στην προεκλογική εκστρατεία που να συνέργησε».

«Δεν είχα ανάρμοστες επαφές. Δεν εξαρτιόμουν από ρωσικά κεφάλαια για να χρηματοδοτήσω τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες», πρόσθεσε ο γαμπρός του Αμερικανού προέδρου.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε ένα καλύτερο μήνυμα και έκανε μια εξυπνότερη εκστρατεία και για αυτό το λόγο κέρδισε» τις εκλογές, τόνισε.

Ο Κούσνερ προσπάθησε επίσης να κρατήσει απόσταση από την επίμαχη συνάντηση του Ιουνίου του 2016 στον Πύργο Τραμπ, η οποία βρίσκεται υπό διερεύνηση, λέγοντας ότι δεν γνώριζε τίποτα προηγουμένως για το θέμα και πως δεν είχε διαβάσει ολόκληρο το mail του Τραμπ τζούνιορ, ο οποίος του ζητούσε να βρίσκεται σε αυτήν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ