ΚΟΣΜΟΣ

Ο Μαδούρο χορεύει και τραγουδάει το... δικό του Despacito (pics&vid)

Ο Μαδούρο χορεύει και τραγουδάει το... δικό του Despacito (pics&vid)

Το τραγούδι του καλοκαιριού, το Despacito, επιστράτευσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο για να προσελκύσει το ενδιαφέρον των συμπολιτών του ώστε να προσέλθουν στις κάλπες της 30ής Ιουλίου για τη νέα συνταγματική συνέλευση.

Ο Μαδούρο φαίνεται ότι ζήλεψε τη δόξα του τραγουδιστή και μιμήθηκε τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να σαγηνεύσει τη γυναίκα των ονείρων του τραγουδώντας της Despacito (Αργά). Έτσι αποφάσισε να... αλλάξει τους στίχους του τραγουδιού για να σαγηνέψει τους ψηφοφόρους του και τους το παρουσίασε κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας.

Το γνωστό τραγούδι στη Βενεζουέλα λέει πλέον: «Αργά, πηγαίνετε στην κάλπη να εκφράσετε με ειρηνικό τρόπο τις ιδέες σας» και ο κόσμος που το άκουσε για πρώτη φορά φάνηκε ενθουσιασμένος καθώς χόρευε και χτυπούσε παλαμάκια.

Η αντίδραση του δημιουργού

Όπως ήταν φυσικό, το βιντεάκι από αυτή την εμφάνιση του Μαδούρο υπό τον ρυθμό του Despacito έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έφτασε και στα αυτιά των δημιουργών. Ο ένας από αυτούς ο Λουίς Φόνσι, έγραψε στα social media ότι ο πρόεδρος της Βενεζουέλας δεν πήρε ποτέ την άδειά τους για να αλλάξει το τραγούδι ενώ υπογράμμισε ότι δεν θα ήθελε να το παραχωρήσει για πολιτικούς λόγους.

Ο άλλος δημιουργός της τεράστιας επιτυχίας ξέσπασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μία φωτογραφία του Μαδούρο με ένα κόκκινο «Χ» και έγραψε:

«Tι καλύτερο θα μπορούσε να περιμένει κανείς από ένα άτομο που έκλεψε τα όνειρα τόσων νέων και ενός λαού που το μόνο που επιθυμεί είναι ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά του. Το να κλέψεις ένα τραγούδι (Despacito) δεν συγκρίνεται με τα εγκλήματα που έκανες και κάνεις κατά της Βενεζουέλας. Είναι γελοίο το δικτατορικό καθεστώς του, όχι μόνο για τα αδέλφια μου τους βενεζολάνους, αλλά για όλο τον κόσμο».

https://www.instagram.com/p/p

Δεν σας αρέσει η... εκδοχή της Βενεζουέλας; Ακούστε το πρωτότυπο και... καλό καλοκαίρι!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ