ΚΟΣΜΟΣ

Το Discovery Channel απαντά στις αντιδράσεις για την κούρσα του Φελπς που ζητά επανάληψη (pic)

Το Discovery Channel απαντά στις αντιδράσεις για την κούρσα του Φελπς που ζητά επανάληψη (pic)
DISCOVERY CHANNEL

Ανακοίνωση εξέδωσε το Discovery Channel για να υπερασπιστεί την εγκυρότητα του αγώνα του Μάικλ Φελπς με τον προσομοιωτή ενός καρχαρία που έγινε στο πλαίσιο του «Shark Week».

Στο "Phelps vs Καρχαρίας" στρατολογήσαμε επιστήμονες παγκόσμιας κλάσης προκειμένου ανταποκριθούν στην πρόκληση της διεξαγωγής μίας κούρσας μεταξύ του καλύτερου κολυμβητή του κόσμου και ενός μεγάλου λευκού καρχαρία.

Η εκπομπή χρησιμοποίησε την επιστήμη και την τεχνολογία για να υλοποιήσει το εγχείρημα και να το κάνει πιο διασκεδαστικό. Η διαφημιστική προώθηση, οι συνεντεύξεις αλλά και η ίδια η εκπομπή κατέστησαν σαφές ότι η κούρσα δεν ήταν πραγματική.

Τόσο στο promo βίντεο του Michael, όσο και κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων λεπτών της εκπομπής το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο και εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι με την προβολή και την απήχηση που είχε σε όλο τον κόσμο.

Από την πλευρά του ο κολυμβητής απέφυγε να πάρει θέση για τις αντιδράσεις και αρκέστηκε να ζητήσει επανάληψη του αγώνα αλλά σε πιο θερμά νερά αυτή τη φορά μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ