Ουαλία: «Πόρτα» σε ιερείς που ήθελαν να διασκεδάσουν σε παμπ (pic)
Πηγή: Twitter/cityarmscardiff

Μπάρμαν σε παμπ της Ουαλίας αρνήθηκε να σερβίρει επτά ιερείς της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, θεωρώντας πως απλώς φορούσαν κοστούμια για κάποιο μπάτσελορ πάρτι.

Φτάνοντας στην παμπ το Σάββατο για να γιορτάσουν την χειροτονία του πατέρα Πίτερ ΜακΛάρεν, ένας μπάρμαν είπε στους ιερείς ότι η παμπ δεν θα τους σερβίρει.

Ένας βοηθός της διοίκησης της παμπ δήλωσε στο BBC ότι ήταν η πολιτική του μαγαζιού να αρνείται την είσοδο σε τέτοιες ομάδες ανθρώπων καθώς είχαν προκύψει συχνά ζητήματα με αντίστοιχα ξεφαντώματα.

Οι ιερείς αρχικά πίστεψαν ότι ο μπάρμαν αστειευόταν όταν νόμιζε ότι είχαν έρθει για να γιορτάσουν ένα εργένικο πάρτι.

Η αρχιεπισκοπή τόνισε ότι οι επτά ιερείς ξεκίνησαν να αποχωρούν, όταν ένα άλλο μέλος του προσωπικού της παμπ είπε ότι πίστευε ότι ήταν αληθινοί ιερείς και τους προσκάλεσε πίσω για ένα δωρεάν ποτό.

Έπειτα από την αναγνώριση του λάθους, το City Arms του Κάρντιφ προσέφερε στους κληρικούς δωρεάν ποτά ζητώντας συγγνώμη, ανέφερε σήμερα η αρχιεπισκοπή του Κάρντιφ σε μια ανάρτηση στο ιστολόγιό της.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την City Arms που παραδέχτηκε το λάθος της και την ευγενική της χειρονομία προς τους ιεροσπουδαστές», υπογράμμισε η αρχιεπισκοπή στην ανάρτηση.

«Μία μικρή παρεξήγηση από την μεριά μας, αλλά όλοι βρέθηκαν χαρούμενοι στο τέλος», ανέφερε η διοίκηση της παμπ με ανάρτησή της στο Twitter.

Διαβάστε επίσης