ΚΟΣΜΟΣ

Νύφη έβγαλε όπλο που είχε κρυμμένο στο νυφικό και το έστρεψε στον κρόταφο του γαμπρού (pic)

Νύφη έβγαλε όπλο που είχε κρυμμένο στο νυφικό και το έστρεψε στον κρόταφο του γαμπρού (pic)
Facebook.com

Στη φυλακή οδηγήθηκε η 25χρονη Kate Elizabeth Prichard από το Tennessee των Η.Π.Α όταν έβγαλε όπλο και απείλησε τον μόλις λίγων ωρών σύζυγό της.

Η νεαρή μετά την τέλεση του μυστηρίου πήγε μαζί με τον αγαπημένο της σε ένα τοπικό μοτέλ για να περάσουν την πρώτη τους νύχτα.

Το ζευγάρι πριν ακόμα φτάσει στο μοτέλ είχε μεθύσει με αποτέλεσμα, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, να τσακώνονται κατά την είσοδό τους σε αυτό.

Μπαίνοντας στο δωμάτια δε σταμάτησαν να λογομαχούν και τότε η Prichard έβγαλε από το νυφικό της ένα όπλο 9 χιλιοστών και ακούμπησε την κάννη του στον κρόταφο του άντρα της και τράβηξε την σκανδάλη.

Capture copy

(Πηγή: Facebook)

«Έβγαλε από το νυφικό της ένα πιστόλι 9 χιλιοστών. Το τοποθέτησε στον κρόταφο του συζύγου της και τράβηξε τη σκανδάλη.», ανέφερε ο αστυνομικός Kyle Evans.

Το όπλο δεν ήταν γεμάτο αλλά αφού το διαπίστωσε, έβαλε σφαίρες στη θαλάμη και πυροβόλησε στον αέρα. Όσοι ήταν στο μοτέλ εκείνη τη στιγμή άρχισαν να τρέχουν μακριά από το σημείο που ακούστηκε ο πυροβολισμός.

Τόσο η νύφη όσο και ο γαμπρός συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Σε βάρος της νύφης που κρατείται, ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για ενδοοικογενειακή βία. Ορίστηκε εγγύηση ύψους 15.000 δολαρίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ