ΚΟΣΜΟΣ

Ζάκυνθος: Οι γονείς του άτυχου αμερικανού τουρίστα σπάνε τη σιωπή τους για την άγρια δολοφονία (vid)

Ζάκυνθος: Οι γονείς του άτυχου αμερικανού τουρίστα σπάνε τη σιωπή τους για την άγρια δολοφονία (vid)
Facebook

Περίπου ένας μήνας έχει περάσει από την άγρια δολοφονία του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα Bakari Henderson ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από ξυλοδαρμό έξω από μπαρ της Ζακύνθου. Οι γονείς του, συντετριμμένοι από την απώλεια του γιου τους, έσπασαν τη σιωπή και μίλησαν για τη δολοφονία του στο CBS.

«Ο γιος σας ταξίδευε συχνά» είπε η δημοσιογράφος στους γονείς του και η μητέρα του Jill, απάντησε αναφερόμενη στα κρούσματα ρατσιστικής βίας κατά Αφροαμερικών:

Ναι. Θεωρούσε ότι ήταν πιο ασφαλές για εκείνον να είναι στην Ευρώπη και στο εξωτερικό γενικότερα.

Σε αυτό το σημείο μάλιστα η δημοσιογράφος Gayle King έκανε λόγο για «τραγική ειρωνεία» σημειώνοντας ότι ο 22χρονος ένιωσε πιο ασφαλής σε άλλη χώρα και όχι στις ΗΠΑ και τελικά έχασε τη ζωή του σε ένα ελληνικό νησί.

Οι γονείς του άτυχου 22χρονου ανέφεραν ότι ο γιος τους ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει ένα πρότζεκτ για τη δική του σειρά ρούχων.

AMERIKANOS copy

Βίντεο-ντοκουμέντο από την Ζάκυνθο – Η στιγμή που ξεκίνησε ο καβγάς

Σε πλάνα από κάμερες κλειστού κυκλώματος καταγράφονται οι πρώτες στιγμές της έντασης και τον λόγο που ξεκίνησε ο καυγάς του Αμερικανού τουρίστα και Σέρβων τουριστών στην Ζάκυνθο.

Μετά από την selfie, για άγνωστη αιτία ξεκινούν να σπρώχνονται και να ανταλλάσσουν γροθιές και μπουνιές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ