ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση 9χρονης από γαμήλια δεξίωση

Γαλλία: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση 9χρονης από γαμήλια δεξίωση
Φωτογραφία Αρχείου REUTERS/Benoit Tessier

Η κατηγορία της απαγωγής απαγγέλθηκε στον 34χρονο άνδρα που συνελήφθη από τις Αρχές της Γαλλίας ως ύποπτος για την εξαφάνιση της 9χρονης Μαελίς ντε Αροζό, η οποία εθεάθη για τελευταία φορά τα ξημερώματα της Κυριακής σε γαμήλια δεξίωση στην Ιζέρ.

Ο άντρας, ο οποίος ήταν καλεσμένος στον γάμο που βρισκόταν και η μικρή με την οικογένειά της, κατηγορείται για «απαγωγή και παράνομη κράτηση ανηλίκου κάτω των 15 ετών», όπως ανέφερε ο εισαγγελέας της Γκρενόμπλ.

Αμέσως μετά την εξαφάνιση της 9χρονης οι καλεσμένοι του γάμου έψαξαν τον χώρο, ελπίζοντας πως η Μαελίς έχει αποκοιμηθεί κάπου, όμως η μικρή παρέμεινε άφαντη και κάλεσαν την αστυνομία.

Οι επιθεωρητές έκαναν ενδελεχείς ελέγχους, χρησιμοποιώντας ακόμη και ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους-ανιχνευτές, όμως δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το παιδί.

gallia

(Πηγή: Twitter)

Οι σκύλοι έχασαν την μυρωδιά της 9χρονης σε ένα πάρκο κοντά στο σημείο όπου γινόταν η δεξίωση. Το γεγονός «φούντωσε» τους φόβους πως η μικρή απήχθη και μεταφέρθηκε αλλού μέσω αυτοκινήτου.

Η αστυνομία πήρε καταθέσεις από όλους τους καλεσμένους του γάμου, 180 στο σύνολο, και προσήγαγε δύο άτομα που παρουσίασαν ασυνέπειες στις δηλώσεις τους.

gallia1

(Πηγή: Twitter)

Ο φερόμενος ως δράστης πίσω από την εξαφάνιση αρνήθηκε τις κατηγορίες των διωκτικών Αρχών όμως «δεν έπεισε τους ερευνητές, που αποφάσισαν να τον κρατήσουν», δήλωσε ο εισαγγελέας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ