ΚΟΣΜΟΣ

Τυφώνας Ίρμα: Ο γιος του Ρίτσαρντ Μπράνσον καταγράφει τις βιβλικές καταστροφές

Τυφώνας Ίρμα: Ο γιος του Ρίτσαρντ Μπράνσον καταγράφει τις βιβλικές καταστροφές

Το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα Ίρμα κατέγραψε ο γιος του βρετανού κροίσου Ρίτσαρντ Μπράσον, Σαμ στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram καλώντας σε βοήθεια.

Ο γιος του κροίσου συνεχίζει την καμπάνια του για οικονομική βοήθεια των θυμάτων του καταστροφικού τυφώνα που ανησυχεί τις αρχές των ΗΠΑ αλλά και την παγκόσμια κοινότητα με τη θηριώδη ορμή του.

Η Ίρμα "τρέχει" με 250 χλμ την ώρα και αναμένεται να χτυπήσει το Μαϊάμι. Το φονικό πέρασμα έχει ήδη κοστίσει τη ζωή σε 14 ανθρώπους στην Καραϊβική.

O Σαμ Μπράνσον συνεχίζει να αναμεταδίδει τις καταστροφές μέσα από τα social media του.

https://www.instagram.com/p/p

Η ισοπεδωτική πορεία του συνεχίζεται καθώς ανησυχία προκάλεσε η δήλωση του Μπορκ Λόνγκ στο CNN.

Ο τυφώνας Ίρμα θα έχει πραγματικά καταστροφικές συνέπειες, όταν χτυπήσει παράκτιες περιοχές στα νότια των ΗΠΑ" είπε ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών (FEMA) τονίζοντας ότι οι πολίτες της Φλόριντα και των υπόλοιπων πολιτειών, πρέπει να υπακούσουν στις εντολές για άμεση εκκένωση, καθώς ο τυφώνας πλησιάζει.

Έτσι θα κινηθεί η Ίρμα τις επόμενες πέντε ημέρες σύμφωνα με το CNN International

5days forecast

"Θα είναι η τέταρτη φορά που ένας τυφώνας κατηγορίας 5, όπως η Ίρμα, θα χτυπήσει τις ΗΠΑ, ενώ είναι ο ισχυρότερος που απειλεί τη Φλόριντα μετά τον τυφώνα Άντριου, το 1992" πρόσθεσε o Λόνγκ.

Μέχρι στιγμής ο Ερυθρός Σταυρός κάνει λόγο για 1,2 εκατομμύρια πληγέντες. Υπολογίζεται ότι η Ίρμα μέχρι τώρα θα κοστίσει περισσότερα από 120 δισεκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ, στις Αντίλλες και στην Καραϊβική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ